Tabu
Image default
lifestyle

CE VA FACE fiul lui Şerban Ionescu dupa înmormântare

Carol, băiatul de 16 ani al regretatului Şerban Ionescu, are programată o reprezentaţie a piesei de teatru „Şapte dintr-o lovitură” chiar pe 24 noiembrie, zi în care românii îşi vor lua adio de la marele actor.

După ce, miercuri noapte, a aflat de dispariţia tatălui său, Carol s-a izolat în casă. De abia ieri seară a avut puterea să ajungă alături de mama lui la sicriul depus la Biserica Batiştei. Magda Catone a venit însă într-un suflet la spital şi apoi nu s-a mai putut dezlipi de lângă sicriu. La biserică, actriţa a adus o icoană pe care a aşezat-o pe pieptul lui Şerban, s-a rugat şi l-a vegheat toată noaptea alături de rude şi de prieteni.

Ultima imagine a tatălui publicată de Carol pe contul lui de socializare

Trupul neînsufleţit al actorului Şerban Ionescu se află depus la Biserica Batiştei, unde admiratorii îi pot aduce un ultim omagiu între orele 8.00 şi 15.00 sau în aceeaşi zi, după ora 17.00, în foaierul Sălii Media a TNB (intrarea Tudor Arghezi). Înmormântarea va avea loc mâine, la Cimitirul Bellu. Serviciul religios va începe la ora 14.00, la capelă.

ARTICOLE SIMILARE

Justin Timberlake nu știe dacă va mai face muzică vreodată

realitatea

ISRAELA a bagat 1.000.000 de euro in vila din Maramures

Make war, not love

realitatea

Ghici cine și-a scos câinele la plimbare

realitatea

Elizabeth Hurley divorţează

realitatea

ELENA UDREA a divortat! Stiati cum s-au cunoscut?!?

Scrie un comentariu