Tabu
PEOPLESlider

CE VA FACE OANA MOȘNEAGU CU CELE DOUĂ ROCHII DE MIREASĂ DE LA NUNTA CU VLAD GHERMAN

Oana Moșneagu a spus ce va face cu cele două rochii de mireasă pe care le-a purtat la nunta cu Vlad Gherman. Actrița își dorește să le păstreze, iar pe una o va transforma complet.

Oana Moșneagu, într-un interviu acordat revistei VIVA!, a dezvăluit planurile pe care le are cu accesoriile și rochiile de mireasă de la nunta sa. Actrița a povestit că intenționează să păstreze buchetul de nuntă ca amintire și să dea o nouă viață celei de-a doua rochii de mireasă. Oana și-ar dori să vopsească rochia de la petrecere pentru a o putea purta la alte ocazii speciale.

„Intenționez să vopsesc a doua rochie, cea de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp și câtă lejeritate în mișcare îmi oferă, îmi place tare și cum arată pe mine, așa că aș vrea să o mai port, dacă am ocazia, la vreun eveniment. Dacă reușesc să găsesc o vopsitorie potrivită, având în vedere că rochia are și corset și materialul e mătase naturală, o să mă vedeți purtând-o pe albastru, cel mai probabil. (râde)

Când vine vorba despre accesorii, au locul lor special într-o cutiuță, o să le mai port în mod sigur, mai ales că la prima rochie am avut perle. În schimb, o amintire pe care o voi păstra într-un mod special este cea a buchetului meu de flori. Atât pe al meu, cât și pe al nașei le vom avea, în două luni, sub forma unui tablou, le-am trimis către un artist care înrămează flori uscate. Buchetul meu va fi împărțit în două, pentru mine și domnișoara de onoare care a prins buchetul în noaptea nunții, de-abia așteptăm să vedem cum va arăta!”

Oana Moșneagu a împărtășit și povestea celor două rochii de mireasă.

„Povestea rochiilor mele este una lungă și anevoioasă. (râde) Mi-a luat foarte mult timp și multe vizite în muuuulte magazine ca să găsesc ceea ce mi-am dorit. Am plecat la „vânătoarea de rochii cu multe poze de pe Pinterest descărcate în telefon, cu croieli și materiale în minte, cu dorințe clare. Nimic din ce mi-am dorit inițial nu s-a întâmplat și în realitate. Ce îmi alesesem eu nu am găsit, ba, mai mult, ce găseam similar nu mă avantaja deloc. Mărgele, paiete, aplicații, dantelă am evitat. Nu doar pentru că nu mă reprezintă, dar și pentru că, de fiecare dată când puneam pe mine o rochie decorată cu așa ceva, exista categoric un loc în care să mă deranjeze pe piele, adică mă zgâriau sau se simțea incomod.

nu era vorba despre calitatea rochiilor, era vorba despre pielea mea și despre ce tolerează ea. Într-un final, m-am întors la una dintre primele rochii probate, cea în care m-am simțit cel mai bine și care mă reprezenta cel mai mult, iar pe a doua am ales-o diferită ca stil și mult mai lejeră, ca să pot dansa în ea toată noaptea. Și așa a fost, am dansat până la sfârșitul petrecerii, iar în ambele rochii m-am simțit așa cum ar trebui să se simtă orice mireasă în ziua nunții ei, frumoasă și specială”, a povestit actrița pentru sursa mai sus-menționată.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Accidentally Wes Anderson: când viața reală întâlnește filmul fantasy

Ciocîrlan

Weekend la MNAC online ⎢ Seri de lectură pentru cei mici

Ciocîrlan

Serena Williams, dezvăluiri incredibile despre problemele grave cu care se confruntă

Andreea Damian

Bogaţii lumii, noapte de pomină la Castelul Bran. Cât a costat petrecerea lui Elon Musk

Andreea Damian

Alimentul la care Nea Mărin a renunţat de 20 de ani şi pare că a întinerit

Andreea Damian

Meghan Markle, în conflicte cu Regina Elisabeta, din cauza micului Archie

Andreea Damian

Scrie un comentariu