Tabu
Image default
lifestyle

Cea de a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional “Nopti Albe de Acordeon va avea loc în perioada 21-23 octombrie 2011

Evenimentul se va desfăşura la  PLOIEŞTI şi BUCUREŞTI şi este organizat de către acordeonistul Emy Drǎgoi şi Centrul Cultural European de Artă  şi Muzică  ce îi poartǎ numele. Partenerul principal al festivalului este Centrul Naţional de Artă “Tinerimea Română” dar are şi colaborarea Institutului Cultural Francez  şi Prom’Art Creative.

Invitaţii speciali ai celei de a VI-a ediţii a Festivalului Internaţional «Nopţi Albe de Acordeon» sunt :  Maryll  Abbas(Franta), William Sabatiers(Argentina), Maria Selezneva(Rusia), Duo Jbanvo(Rusia), Romeo(Italia), Andrea Morandini (Italia) – performeri în muzica clasicǎ, folclor, cafe concert sau tango. Ei  vor susţine recitaluri în premieră (în sală)  şi  vor fi provocaţi la duel jazz-istic în cadrul jam-sassion-urilor ulterioare ( în foaierul sǎlii).

Participanţii la festival vor putea admira si de aceasta dată o expoziţie cu celebra colecţie de acordeoane deţinutǎ de Emy Drǎgoi ( care este şi directorul artistic al festivalului ) conţinând 62 de exemplare, intre care piesa de rezistenţǎ este chiar primul acordeon din lume realizat la Viena in 1829 pentru o femeie de la Curtea Imperială.

Festivitatea de deschidere  va avea loc la Ploiesti, pe data de 21octombrie 2011, iar în Bucureşti spectacolele vor avea loc în sala Tinerimea Românǎ în 22 si 23 octombrie, începand cu ora 19.30.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete a sǎlii de spectacol sau online pe  www.bilete.ro.  Costul lor este 30 RON/seara (pret normal) sau 26 RON (elevi , studenti).

ARTICOLE SIMILARE

Freida Pinto pozează pentru Vogue

realitatea

Designerul Corina Vlădescu, invitata specială a lui Roisin Murphy

realitatea

JOJO se intoarce la fostul iubit, “TEAVA”?

Slabesti cu doar patru minute de antrenament intens!

VIATA bate FILMUL! Povestea batranului mort la primaria lui VANGHELIE!

Sinead a obosit

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu