Tabu
Concurs

Cea mai amuzantă păcăleală de 1 aprilie – INCHEIAT

Sursa: inetgiant.ca

Povesteşte-ne azi în cadrul acestui articol sub formă de comentariu  care a fost cea mai amuzantă păcăleală de 1 aprilie pe care ai făcut-o cuiva sau de care ai avut parte şi, dacă ne faci să râdem, te premiem cu un săpun şi un spumant solid oferit de Lush.

Câştigătorul va fi anunţat mâine, 2 aprilie, în cadrul acestui articol.

Premiu:

Sunny Side – spumant solid de baie
Nu putem sa risipim norii, insa va putem oferi un spumant stralucitor, auriu, insorit, cu arome vesele de portocale dulci su mandarine. Folositi Sunny Side si savurati aromele revigorante  pentru a indeparta orice urma de suparare, stres sau neliniste
Bucurati-va de minunile tarmurilor tropicale in haine de sarbatoare.

NOUBAR – sapun pentru maini si corp
Desi e verde, se aseamana mai mult cu o bucata de nuga; desi e sapun, are si proprietatile unei crème hidratante. Noubar vine cu o noua provocare: sapun-crema-exfoliant pentru hidratarea pielii datorita multitudinii de uleiuri esentiale din fistic, alune, nuci si migdale. Plus, parfum floral lemons de trandafiri si vetivert pe durata intregii zile.
Incanta-ti simturile cu un desert in baie!

Despre Lush…

Lush îţi aduce natura cadou!

Ȋntregul concept Lush se bazează pe folosirea fructelor, seminţelor, uleiurilor esenţiale şi petalelor de flori în stare proaspătă pentru a-şi păstra proprietăţile uimitoare. Scopul nostru este să limităm la minim ingredientele artificiale din cosmetice şi să te răsfăţăm într-un mod cât mai natural posibil.
Ne inspiră mirosul fructelor coapte, un buchet mare de flori sau culoarea mării, dimineaţa. Din grijă pentru frumuseţea ta, LUSH a conceput o gamă specială de cosmetice naturale, lipsite de adaosuri chimice sau de ingrediente animale. Poţi să alegi din multitudinea de creme, săpunuri, geluri de duş sau uleiuri de masaj.
Prezentarea produselor pune în evidenţă domeniul de inspiratie, respectiv cel culinar astfel incat vei fi tentat sa incerci una din delicatesele noastre.
Produsele sunt fresh, fabricate manual, din cele mai fine si organice uleiuri esentiale, obtinute din plante, fructe, seminte si flori, din zone sigure si nepoluate.
Spunem NU ambalajelor inutile si scumpe pentru a va incuraja sa atingeti si sa incercati produsele, Nu sinteticelor pentru a va oferi un tratament cat mai sanatos posibil si NU formelor conventionale pentru a va pune la dispozitie terapia sub mai multe forme: culoare, forma, spa, aromaterapie.
“Nicaieri aromele nu sunt mai provocatoare decat la Lush!”
Descoperă colecţia completă, exclusiv în magazinele LUSH din Mario Plaza (Calea Dorobanti, nr.172) şi Afi Palace Cotroceni (B-dul Vasile Milea, nr4-6), în Bucureşti sau pe www.lush.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Concurs: Femei Memorabile!

realitatea

Å¢inută de club, Jeanina!

realitatea

Castiga unul din cele 5 geluri intime Canogel

Å¢inuta de brunch, Iulia!

realitatea

CONCURS: Câștigă cartea “Traficantul de arme” de Hugh Laurie

realitatea

Å¢inută de cocktail, Loredana!

realitatea

Scrie un comentariu