Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Cea mai bizara NUNTA!

nunta caineE clar, nu vom putea intelege niciodata aceasta traditie, diferentele culturale sunt mult prea mari …Pare incredibil pentru noi, dar în India astfel de ceremonii nu sunt privite ca un eveniment ieşit din comun. O adolescentă a fost obligată de bătrânii satului să se căsătorească cu un câine, pentru a alunga spiritele rele.

Mangli Munda, o fată de doar 18 ani, a fost obligată să se căsătorească cu un câine în cadrul unei ceremonii de-a dreptul bizare, la care au participat peste 70 de persoane. Toate astea pentru că bătrânii satului au fost convinşi că spiritele rele abătute asupra comunităţii lor vor fi alungate prin această uniune.
Părinţii fetei au fost de acord ca fiica lor să se mărite cu un câine, fiind convinşi şi ei că patrupedul va prelua asupra lui spiritele rele. Mai mult, aceştia s-au ocupat de toate detaliile ceremoniei.
“Acest mariaj nu-i va afecta viaţa, ea se va putea căsători mai târziu cu un bărbat, fără a divorţa de câine. Multe fete de la noi din sat şi din satele vecine se mărită cu câini, alungând astfel spiritele rele. Trecând peste faptul că ginerele este un câine, urmăm întocmai tradiţia. Am cheltuit la fel de mulţi bani ca şi în cazul unei nunţi normale, iar câinele este repsectat la fel cum ar fi oricare bărbat”,  a declarat tatăl fetei

ARTICOLE SIMILARE

“F***- mă!”

realitatea

Ce trebuie să faci ca să ai o viață sexuală mai ecologică?

Andreea Damian

Vedete cu vicii

realitatea

Penelope Cruz, pozata sexy de un roman

Stiai totul despre sex? Iata o surpriza pentru tine!

Sora MONICAI GABOR – tarif de criza!

Scrie un comentariu