Tabu
LIFESTYLESlider

Cea mai bună prietenă a Prințesei Diana dezvăluie adevărul despre divorțul de Charles

Au trecut 21 de ani de la moartea îndrăgitei prințese Diana, însă orice informație referitoare la viața ei continuă să stârnească interes și acum. Jenni Rivett, antrenoarea personală dar și cea mai bună prietenă a celei supranumite „prințesa inimilor” a făcut dezvăluiri importante despre divorțul care a cutremurat Casa regală britanică.

Cea mare parte a societății britanice l-a găsit pe Prințul Charles ca principal vinovat pentru divorțul lui de Lady Di.  Instructoarea de fitness susține însă că Prințesa Diana nu și-a dorit de fapt ca mariajul ei cu Ducele de Wales să se încheie.

„L-a iubit pe Charles. Având în vedere alegerea, ea ar fi rămas și ar fi încercat să aibă o căsnicie fericită”, a explicat Rivett. „Îl iubea pe Charles. S-a căsătorit cu el din dragoste (…) Nu e ea cea care dorea să se despartă sau să divorțeze. Cred că s-a simțit rănită, așa cum știți deja. A vrut să fie prințesa inimilor. A vrut să fie o mamă și o soție iubitoare”, a explicat cea mai bună prietenă a prințesei Diana.

Jenni Rivett a dezvăluit că Diana i se confesase și știa că soțul ei are o aventură cu Camilla Parker Bowles: „Ei bine, eram trei în căsnicie, așa că era cam aglomerat”.

Ceea ce poate puțini știau cu adevărat este faptul că prințul Phillip și regina Elisabeta a II-a erau de partea nurorii sale, după cum arată corespondența dintre ei, apărută recent. Într-o scrisoare, ducele de Edinburgh și-a numit fiul „prost” pentru că a fost în stare să renunțe la tot pentru Camilla.

 

ARTICOLE SIMILARE

Charlize Theron crede că propunerea lui Trump este scandaloasă

realitatea

Suporterii echipelor de fotbal experimentează niveluri „periculoase” de stres – studiu

Andreea Damian

Poluarea aerului ucide până la 30.000 de oameni într-un singur an

Andreea Damian

Șase concepții greșite despre sexul în vacanță

Andreea Damian

Anahi ex RBD este în doliu în plină pandemie de COVID 19

Tabu Tabu

Lora lămurește lucrurile despre scandalul cu Delia. Cântăreața a făcut publice mesajele 

Andreea Damian

Scrie un comentariu