Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Cea mai igienică tunsoare pe care să o ceri la salon

Potrivit mai multor hairstiliști, pentru a limita răspândirea Covid-19, ar fi ideal să căutăm cele mai simple și scurte tunsori posibile. De ce? Deoarece timpul de uscare cu feohnul va fi și el scurtat și, prin urmare, circularea daerului și transportul particulelor vor fi limitate. Cu cât mediul este mai sigur, cu atât virusul va circula mai puțin posibil.

În plus, tunderea părului deasupra umerilor va permite ca lungimea sa să nu intre în contact cu îmbrăcămintea posibil „contaminată” de particule Covid-19, apoi în contact cu fața și cu ochii. Un alt avantaj al adoptării unei tunsori ultra igienice în aceste vremuri de pandemice!

Idei de tunsori scurte

Băiețească – Efect deconstruit pentru un aspect tineresc

Charlize Theron

Bob scurt însoțit de un breton la modă.

Tunsoare în scări – un element important al acestei soluții este bretonul ales în funcție de tipul feței, care are sarcina de a camufla micile imperfecțiuni de pe pielea frunții. Efect stilat, pentru un impuls garantat.

Tunsoare castron – modele demodate sau actuale, în contextul în care pe rețeaua socială Pinterest sunt extrem de populare.

Charlize Theron

Pixie – Această tunsoare are mai multe variante demne de atenția femeilor. Cărarea oblică alături de asimetria bretonului și liniile impecabile ale tunsorii pixie completează o ținută fină, plină de feminitate. Această soluție este pur și simplu ideală pentru femeile cu păr subțire și rar, căci pixie creează vizual impresia de volum și densitate. E remarcabil că această tunsoare este potrivită și pentru femeile plinuțe, dar și pentru cele cu față rotundă.

Anne Hathaway

ARTICOLE SIMILARE

Lana Del Rey se alătură echipei Jared Leto și Courtney Love pentru campania Gucci Guilty

realitatea

Mesajele transmise de Lady Gaga şi Jennifer Lopez înainte de ceremonia de învestire a lui Joe Biden

Andreea Damian

Mariah Carey, Crăciun special cu Ariana Grande şi Jennifer Hudson

Andreea Damian

Cea mai bună școală de balet din Viena „și-a încurajat” elevii să fumeze

Andreea Damian

La 64 de ani, a devenit noua muza a lui Marc Jacobs

Consumul de băuturi dietetice creşte riscul de accident vascular cerebral sau atac de cord

Andreea Damian

Scrie un comentariu