Tabu
Image default
LIFE & LOVESlider

Cea mai înfricoșătoare zodie. Te face să tremuri până-n măduva oaselor 

Indiferent cât de amabil, plin de compasiune și neamenințător ai fi, mai există ceva în personalitatea ta care poate speria pe cineva. Nimeni nu este bun sau rău, iar cei mai mulți dintre noi suntem puțin din ambele.

Este mai bine să fii conștient de părțile personalității tale și de trăsăturile altor oameni care pot fi înfricoșătoare. O modalitate de a înțelege mai bine acest lucru este cu astrologia. Și cel mai înfricoșător lucru al fiecărui semn zodiacal depinde de așezarea planetelor și a stelelor.

Cel mai înfricoșător semn zodiacal

Taurul are reputația de a fi capabil să te privească de sus în jos. Nu numai că este încăpățânat, dar atunci când este supărat, nu te aștepta niciodată să se aplece sau să se calmeze. S-ar putea să nu se enerveze foarte des, dar atunci când o face, este cu o intensitate nevăzută în alte semne.

Partea înfricoșătoare a cuiva iese la iveală doar atunci când se simte plictisit sau atunci când se simte copleșit sau prins în capcană? A fi înfricoșător îl face să se simtă puternic și intimidant sau este ceva care îl face să se simtă rușinat sau jenat? Dacă nu ai idee că ești înfricoșător, dar cineva are reacții urâte față de tine, poți deveni furios sau te simți rănit. Dar este mai bine să fii conștient de ceea ce te înspăimântă și să accepți acest lucru.

Nu orice trăsătură care este înfricoșătoare pentru alții este un lucru rău. S-ar putea să fii puternic în ceea ce privește opiniile tale sau impulsiv. Cineva ar putea găsi asta înfricoșător, dar ai putea crede că este o trăsătură pozitivă.

Cel mai înfiorător lucru despre fiecare semn zodiacal

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii sunt înfricoșători din cauza temperamentului lor și a modului în care pot să se enerveze. Trebuie să mergi pe coji de ouă în jurul Berbecului pentru că nu ai cum să te pregătești pentru furie. Pentru a face lucrurile și mai înfricoșătoare, ei pot fi confruntați și își vor spune părerea, chiar dacă ceea ce spun ei va răni pe cineva. Dar nu doar cuvintele lor dor – Berbecul devine agresiv și va arunca cu lucruri sau va lovi un perete.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii sunt înfricoșători din cauza încăpățânării lor. Aceasta nu este o informație nouă. Când Taurul își înfige călcâiele și se hotărăște asupra unui lucru, este aproape imposibil să-l faci să se schimbe. În timp ce încăpățânarea sa îl poate ajuta să-și atingă obiectivele, este înfricoșător dacă trebuie să-i faci față direct.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Motivul pentru care Gemenii sunt înfricoșători este pentru că sunt niște mincinoși foarte buni. Unii ar putea atribui acest lucru dualității personalității lor și ar putea spune că a avea două fețe le vine în mod natural, dar acest lucru nu este în întregime corect. Gemenilor nu le place să mintă, este doar un rău necesar. Multora le place să bârfească și să vorbească despre oameni, dar probabil că ar justifica acest lucru spunând că este mai mult din fascinația pentru felul în care gândesc oamenii decât orice răutate.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul poate fi înfricoșător în posesivitatea sa. Este o creatură emoțională și, uneori, frica îl face să se lipească și îl face să se agațe prea tare. Nu vrea să sufoce, dar poate fi greu pentru el să renunțe – și asta include relațiile din trecut. Cu cât cineva de care îi pasă Racului încearcă să scape, cu atât mai strâns se agăță acest semn zodiacal. Pre-despărțirile, despărțirile și post-despărțirile sunt momente extrem de emoționale pentru Rac și pune o presiune suplimentară asupra partenerului.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt înfricoșători atunci când devin excesiv de dramatici. Dacă Leul are o indispoziție, va arunca în aer chiar și cel mai simplu lucru și îl va interpreta ca un atac împotriva sa. Face totul o mare dramă și numai Leul poate opri să distrugă tot ce are în vedere. Nu este plictisitor, dar uneori drama este puțin prea mare. Viața nu este teatru; nu toate emoțiile trebuie intensificate și nu orice acțiune este un motiv de conflict.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele pot fi înfricoșătoare în nevoia lor de perfecțiune. Un lucru este să ai așteptări ridicol de mari pentru tine, dar când include și alți oameni, asta nu este bine. Să cauți defecte și greșeli la o altă persoană și să le găsești lipsă în moduri majore nu este un lucru frumos și poate fi înspăimântător pentru persoana pe care o critic excesiv de mult. Este mai mult decât intimidant să fii lângă cineva despre care crezi că te judecă.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele sunt înfricoșătoare în felul în care își pot ține ranchiună. Au o latură, care este fermecătoare și genială, și o altă latură în care enumeră fiecare lucru rău pe care cineva le-a făcut vreodată. Oricât de plini de compasiune sunt Balanțele, nu au prea multă empatie pentru cineva care le-a greșit.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii sunt înfricoșători în fascinația lor pentru crimă. Desigur, mulți dintre noi suntem complet obsedați de podcasturi, documentare și emisiuni TV cu crime. Dar Scorpionii chiar intră în asta. Le place să viziteze scenele crimei (nu cele active) și să vină cu propriile lor teorii. Sunt analiști străluciți când vine vorba de crimă și toată lumea știe că dacă Scorpionul vrea să se răzbune, o va face.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Incoerența Săgetătorilor este motivul pentru care pot fi înfricoșători. Într-un moment, ei fac ceea ce au promis că vor face, iar în următorul, au uitat complet de asta. Nu le place nimic despre care simte că îi leagă și, din păcate, asta include uneori și responsabilități. Săgetătorii pot fi iresponsabili, nepăsători și apoi, atunci când sunt confruntați, ei atacă. Nu le lipsește încrederea, așa că dacă cineva încearcă să le dea niște sfaturi utile, este posibil să nu fie bine primite.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt înfricoșători din cauză că sunt detașați din punct de vedere emoțional. Un lucru este să-ți ții emoțiile sub control la serviciu, dar acasă este o altă chestiune. Capricornii pot fi extrem de concentrați să păstreze controlul într-o asemenea măsură încât își închid sentimentele și se îndepărtează mental din situație. În mod clar, ei fac asta dintr-un sentiment de autoconservare, dar este greu să comunici cu ei când sunt atât de distanți.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii pot fi înfricoșători pentru că mereu contrazic. Ei pot argumenta cu pasiune ceva de care nu le pasă deloc sau vor intra într-o luptă ca mijloc de a deveni energici. Cu alte cuvinte, Vărsătorul va stârni lucrurile, fără să țină cont de consecințe, doar pentru că este distractiv pentru ei. Este o modalitate pentru ei de a se dezlănțui, dar par să nu înțeleagă că îi face să pară nebuni.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii sunt înfricoșători din cauza gândirii lor negative. Sunt momente în care Peștii devin extrem de pesimiști, mai ales când lucrurile nu merg așa cum au planificat. Când au suferit o serie de dezamăgiri, poate fi o provocare pentru ei să privească partea bună. Totul va părea întunecat și nedrept până când se vor inspira de undeva și vor putea vedea binele din lume.

ARTICOLE SIMILARE

Rod Stewart, diagnosticat cu cancer

Andreea Damian

Tily Niculae, eveniment special în familie: și-a creștinat fiul

Tabu Tabu

Soția lui Alec Baldwin nu se oprește: va deveni mamă a cincea oară

Andreea Damian

Andreea Bănică, trucul prin care dă volum părului

Andreea Damian

A fost considerată una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood. Astăzi nimeni nu o poate recunoaşte

Andreea Damian

Adela Popescu este însărcinată a treia oară. Cine îi ia locul în emisiune

Andreea Damian

Scrie un comentariu