Home > Health > Cea mai mare școală de naturopatie și cromopunctură vine în România!

Cea mai mare școală de naturopatie și cromopunctură vine în România!

naturopatie

Școala de Naturopatie Tesla vă invită la Workshop-ul de cromopunctură care va începe în data de 6 Octombrie la Hotel Caro, în București. Cursurile vor fi susținule de însuși fondatorul Academiei Holistice Tesla, Prof. Severino Doppi, care și-a petrecut ultimii aproape 25 de ani cercetând metode de terapie alternativă. Terapeuții din România au ocazia de a se înscrie la cursul inedit de cromopunctură care, spun specialiștii, va deveni o tehnică de bază în viitor.

Metoda Cromosoundhealing a rezultat de pe urma numeroaselor cercetări atente, care odată puse în practică au generat rezultate importante pentru bunăstarea evolutivă a persoanei. Școala le asigură cursanților o formare adecvată în ceea ce privește practicarea acestei tehnici din cadrul bioenergoterapiei. Pentru a stăpâni aceste cunoștințe și pentru a obține diploma de operator în Cromosoundhealing, curanții trebuie să participe la cursul care durează un an de zile și care se desfășoară pe parcursul a 12 week-end-uri, având o lecție pe lună. Pentru fiecare întâlnire, participanții vor primi un document electronic care va cuprinde informațiile transmise în respectiva oră de curs.

Ce va cuprinde workshop-ul

În primele două luni se va discuta despre Medicina tradițională chinezească, de la origini și concepte filosofice de bază, la dezvăluirea punctelor energetice și a tehnicilor de diagnosticare. În cea de-a 3-a lună se va face introducerea în cromopunctură, iar la următoarele cursuri se vor aborda metodele de bază prin care se pot trata problemele endocrine, cele legate de toxicitate sporită, precum și cele de natură degenerativă și psiho-emoțională.

În a doua parte a anului de curs se va preda Cercul funcțional, se vor explica conceptele și orignile sunetelor și a cromopuncturăi, iar apoi se va discuta despre conflictele prenatale și cele din copilărie – un subiect extrem de delicat și important în lumea terapie holistice. Spre final, la curs se va explica Anatomia durerii, Astrodiagnoza, precum și alte concepte avansate de cromopunctură.

Ce presupune Cromopunctura

Cromosoundhealing este o metodă plăcută, nedureroasă și non-invazivă, care are scopul de a reechilibra energia prin intermediul informației generate de luminile de frecvență joasă, alături de sunet și culoare. Instrumentul folosit pentru realizarea terapiei este unic, reprezentând o soluție inovatoare în domeniul terapiei holistice universale.

Terapia prin lumini colorate și sunete are un efect atât asupra organismului fizic, cât și asupra celui psihoemoțional, iar mesajul final transmis celulelor noastre induce armonia profundă și de lungă durată, dizolvând totodată dirzarmoniile care au fost cauzate de anumite conflicte emoționale, care afectează viață de zi cu zi a individului. Cromopunctură este o metodă care duce de cele mai multe ori la un răspuns rapid al bunăstării beneficiarului.

Cum se realizează tratamentul prin Cromopunctură

Tratamentul se aplică pe piele, urmărind punctele meridiane de acupunctură chinezească, care au fost desenate de Dr. Guiseppe Joseph Calligaris în urmă cu un secol, precum și alte hărți care prezintă simbolismul corpului uman. Dintr-un anumit punct de vedere, Cromopunctura este o alternativă mai blândă – și de multe ori mai eficientă – la acupunctură.

Tratamentul propriu-zis este efectuat cu ajutorul unui dispozitiv de forma unui stilou, care are în vârf un cristal, prin intermediul căruia se emit sunete și frecvențe de culoare. Fiecare ședință începe cu un program general de reechilibrare, iar apoi urmează un tratament complet personalizat în funcție de nevoile beneficiarului.

 

MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST WORKSHOP PUTEȚI GĂSI PE PAGINA DE FACEBOOK A EVENIMENTULUI, ACCESÂND ADRESA: www.facebook.com/naturopatieCromoSoundHealingTesla


Comenteaza acest articol

Cea mai mare școală de naturopatie și cromopunctură vine în România!

by Andreea Damian   2 min
0