Home > Lifestyle > culinar tabu > Cea mai proaspata cafea din Romania, lansata de Strauss

Cea mai proaspata cafea din Romania, lansata de Strauss

Compania Strauss anunta lansarea Doncafé Fresh, cea mai proaspata cafea din Romania, ce poate fi personalizata dupa gustul fiecarui consumator. Aceasta poate fi descoperita in cel mai nou si mai modern coffee shop din Romania, Manufaktura by Doncafé, gandit si creat sa redefineasca experienta savurarii unei cafele proaspete.

Cine este Doncafé Fresh?

Doncafe Fresh cea mai proaspata cafea din RomaniaDoncafé Fresh este o cafea High-end, cu adevarat proaspata de la prajire pana la macinare, personalizata din origini pure. Originile sale vin din FRAIJANES Guatemala, GITURA Kenya, SIDAMO Ethiopia si TARRAZU Costa Rica, conferind cafelei note florale, de citrice, migdale, ciocolata sau caramel.

Manufaktura by Doncafe 2In 4 zile de la prajire, aromele volatile se amesteca pentru a-i conferi cafelei cel mai bogat gust. Dupa aceea, varful de arome poate fi savurat doar in urmatoarele doua saptamani. Astfel, Doncafé Fresh defineste prospetimea. Doncafé Fresh poate fi incercat in Manufaktura by Doncafé intre 4 si 18 zile de la prajire, sau cumparat pentru acasa in ambalaje de 250 gr.

Marius Melesteu, General Manager Strauss pentru Europa Centrala si de Est:

“Doncafé Fresh” si “Manufaktura” sunt unice si deschid drumul catre experiente si senzatii pe care iubitorii de cafea au putine sanse sa le aiba in Romania si chiar in lume. Este un concept si un loc “inaintea timpului”, care inspira si ridica standardele, dar si asteptarile consumatorilor. In Manufaktura, totul este integrat si susținut de cuvintele cheie: „Proaspat”, „Pentru tine”! Este o realizare romaneasca 100%, de care suntem deja mandri!”

 

Articole asemanatoare
Avertizare de „supradoză cu zahăr” în sezonul băuturilor calde festive
cafea
Cafeaua va deveni produs de lux din cauza schimbărilor climatice
Paharele reutilizabile
Paharele reutilizabile fac mai mult rău mediului decât cele de unică folosință
cafea
Schimbările climatice îndeamnă la o regândire a sistemelor de producție de cacao şi cafea

Comenteaza acest articol

Cea mai proaspata cafea din Romania, lansata de Strauss

by realitatea   1 min
0