Tabu
Image default
Concurs

Cea mai sic husa pentru laptop

Carla Szabo

Este născută la Oradea. Absol­ventă a Academiei de Artă „Nicolae Grigorescu“, București, secția Design. După o carieră de art director în publicitate, a început să lucreze ca freelancer în domeniul designului grafic, de obiect și al amenajărilor interioare. A colaborat cu aproape toate revistele de fashion din România pe proiecte de design vestimentar. Atelierul său, situat în inima Bucureștiului, este încărcat de personalitate. A dezvoltat conceptul Zebra Society, iar în prezent, o găsiți pe Carla în buticul din Pasajul Francez nr. 2 de pe Lipscani sau pe site-ul propriu.

Ana Maria Cornea

Este din Brașov, dar locuiește în București de 6 ani. A terminat Liceul de Arte – Brașov, apoi Academia de Arte plastice, secția Design vestimentar și are un master în design de accesorii la Facultatea de Artă din Iași. A avut numeroase expoziții de pictură și grafică în țară și străi­năta­te. Lucrează ca stilist pentru J’adore, Styler, Superbebe și a avut colaborări și cu revista Tabu. În ianuarie 2008, a primit Premiul pentru cel mai bun tânăr designer, în cadrul Galei Euforia. Este ancorată în multe proiecte, „dar designul vestimentar și stilismul sunt viața mea…“

Andreea Bădală

Este absolventă a Universității Naționale de Arte București, Facultatea de Arte Decorative și Design (departament de studiu – Arte Textile – Modă) și a London College of Fashion (Diplomă în Pattern Technology). În România a lucrat cu Venera Arapu, ca assistent designer, iar apoi a făcut stagii la Londra, la Tata-Naka și la Richard Nicoll (colecția toamnă-iarnă 2008/2009). Creează sub propriul nume și brand.

Corina Vlădescu

Este absolventă a Universității Naționale de Arte București, Facultatea de Arte Decorative și Design, Secția Design Vestimentar. A colaborat cu Converse România, finalistă în primii 30 de candidați din 4.875 de participanți la concursul „Mango Fashion Awards – El Boton“, în 2006. În 2004 a lansat circuit bored („brandul fetelor un pic je m’en fiche care iubesc moda fără a da impresia că au petrecut ore în șir aranjându-se, fete care citesc și cărți…“). Hainele și accesoriile circuit bored pot fi achiziționate la IDELIER și în atelierul propriu, mai multe detalii aici.

Lucian Broscățean

Este absolvent al Universității de Artă și Design Cluj-Napoca. În noiembrie 2002 a câștigat concursul „Tineri designeri“, organizat de Doina Levinza, iar în decembrie 2006 a fost câștigător al concursului Self Catwalk Dusseldorf. Åži-a prezentat colecția „Thoughtless zone” la Târgul Internațional Igedo Dusseldorf și la Moscow Fashion Week (februarie 2008) și în România, la RFW din 2008 (Romanian Fashion Week), colecția „Simp­tome nomade”. În septembrie, 2008, a fost prezent cu colecția primăvară/vară 2009, realizată pentru Romanoexport la Prêt-á-Porter Paris.

Începând cu data de 20 octombrie, veți putea admira și vota modelele de huse propuse de către cei 5 designeri pe site-ul TABU, până la data de 7 noiembrie. Modelul câștigător și ales de cititoarele Tabu prin vot va fi anunțat pe site și în ediția Tabu din decembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Jurnal de călătorie, Janina – Bran

realitatea

Å¢inuta de cocktail, Julie!

realitatea

Å¢inuta de brunch, Constanta!

realitatea

CONCURS: Invitație la dans! ÎNCHEIAT

realitatea

Jurnal de călătorie, Janina – Dinseyland și Paris

realitatea

Concurs incheiat! Castiga unul din cele 5 seturi Le Petit Olivier!

realitatea

Scrie un comentariu