Tabu
Image default
lifestyle

Cea mai slabă femeie din lume:”Româncele m-au rugat să le spun cum să slăbească”!

Valeria Levitin cântăreşte numai 25 de kilograme la peste 1,70 m înălţime. Rusoaica este hotărâtă să le înveţe pe femei, prin exemplul ei, că este important să se alimenteze corect.

Valeria a mărturisit că româncele au asaltat-o cu mailuri în care o rugau să le spună cum a făcut să slăbească fiindcă vor să fie ca ea.

“Fetele mă rugau să le spun cum să slăbească. O fată îmi spune acă are 46 de Kg şi că vrea să mai dea jos. Le-am spus că eu vreau să ajut fetele să se simtă frumoase, normale, fericite. Ele îmi spun că sunt frumoasă, dar eu nu le spun. Nu vreau să le spun ce mâncam atunci când am slăbit. Eu le spun că trebuie să mănânce normal, să nu exagereze”, a spus aceasta.

“Mesajul meu este să nu fiţi ca mine. Vreau să arăt realitatea, că se poate întâmpla. Dacă nu te opreşti la timp, este prea târziu. Am decis să ies şi să vorbesc fiindcă cred că, dacă acum 20 ştiam ce ştiu acum, nu ajungeam să arăt aşa”, a mai spus ea.

Valeria este de o zi în România şi aceasta a spus că îi place foarte mult la noi în ţară.

“Îmi place foarte mult în România, parcă ar fi Moscova în urmă cu 20 de ani. Fără atât de multe reclame, mai puţin zgomot. Îmi plac oamenii, îmi place atmosfera”, a spus ea.

ARTICOLE SIMILARE

Katie Price, pictorial sexy cu ponei

realitatea

METAXA DEEPER ROOTS

Johnny Depp o iubeşte pe Penelope Cruz

realitatea

Ghenea multiplicatorul

realitatea

Britney Spears dată în judecată de un fotograf

realitatea

ARAS organizeaza un mars si flashmob-uri de Ziua Mondiala de Lupta impotriva SIDA

realitatea

1 comentariu

valentina 3 July 2013 at 21:59

ce sexi este de mult as vrea sa arat asa

Răspunde

Scrie un comentariu