Home > Fashion > CEA MAI SPECTACULOASA PRIVELISTE DIN MILANO, ACUM LA 360°, ONLINE!

CEA MAI SPECTACULOASA PRIVELISTE DIN MILANO, ACUM LA 360°, ONLINE!

Numiţi-mă romantică, dar ador situaţiile când totul e bine când se termină cu bine. Şi romantică sunt, dar întâmplările fericite care îmi umplu inima de bucurie nu mi se întâmplă să le întâlnesc numai în paginile cărţilor cu poveşti, ci şi în realitate.

Spre exemplu, când o tradiţie este celebrată prin deschiderea unui magazin ca o adevărată transpunere în arhitectură a istoriei de excelenţă. Când inaugurarea magazinului este sărbătorită prin lansarea unei colecţii care surprinde chiar esenţa spiritului creator. Şi când toate mai sunt încă o dată încununate de o premieră!

Iar acum, cheile ghicitoarei mele. Gucci, magazinul său emblematic din Brera, Milano, colecţia Made to Measure Lapo’s Wardrobe şi deschiderea porţilor acestuia pentru vizitatorii online, via Google Maps!

Acum, plimbarea cu viziune de 360° prin fiecare cotlon ale celor trei etaje de excepţional Gucci m-a lăsat cu gura căscată! Dar ce m-ar lăsa cu desăvârşire fără cuvinte ar fi o vedere panoramică asupra noului Margot! Romantică incurabilă, nu-i aşa?

Mai mult aici.

Articole asemanatoare
violența domestică
Michelle Obama și Angela Merkel,victime ale violenței domestice.Campania unui artist din Milano
S-a folosit mult conceptul de „muncă-chic” la săptămâna modei pentru bărbați din Milano
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a purtat din nou rochia Versace care a inspirat Google Images
Max Mara a propus eleganța serviciilor secrete la săptămâna modei din Milano

Comenteaza acest articol

CEA MAI SPECTACULOASA PRIVELISTE DIN MILANO, ACUM LA 360°, ONLINE!

by   1 min
0