Home > Fashion > CEA MAI SPECTACULOASA PRIVELISTE DIN MILANO, ACUM LA 360°, ONLINE!

CEA MAI SPECTACULOASA PRIVELISTE DIN MILANO, ACUM LA 360°, ONLINE!

Numiţi-mă romantică, dar ador situaţiile când totul e bine când se termină cu bine. Şi romantică sunt, dar întâmplările fericite care îmi umplu inima de bucurie nu mi se întâmplă să le întâlnesc numai în paginile cărţilor cu poveşti, ci şi în realitate.

Spre exemplu, când o tradiţie este celebrată prin deschiderea unui magazin ca o adevărată transpunere în arhitectură a istoriei de excelenţă. Când inaugurarea magazinului este sărbătorită prin lansarea unei colecţii care surprinde chiar esenţa spiritului creator. Şi când toate mai sunt încă o dată încununate de o premieră!

Iar acum, cheile ghicitoarei mele. Gucci, magazinul său emblematic din Brera, Milano, colecţia Made to Measure Lapo’s Wardrobe şi deschiderea porţilor acestuia pentru vizitatorii online, via Google Maps!

Acum, plimbarea cu viziune de 360° prin fiecare cotlon ale celor trei etaje de excepţional Gucci m-a lăsat cu gura căscată! Dar ce m-ar lăsa cu desăvârşire fără cuvinte ar fi o vedere panoramică asupra noului Margot! Romantică incurabilă, nu-i aşa?

Mai mult aici.

Articole asemanatoare
Urmareste cel mai important eveniment fashion din Romania LIVE!
Premiera filmului “Cele 50 de umbre ale lui Grey” la Festivalul de Film din Berlin
Dana Savuica a revenit pe podium la Fashion TV Winter Festival 2015
D’ORA la Bucuresti

Loading...

Comenteaza acest articol

CEA MAI SPECTACULOASA PRIVELISTE DIN MILANO, ACUM LA 360°, ONLINE!

by   1 min
0