Tabu
Image default
LIFE & LOVESlider

Cea mai toxică pereche de zodii. Au o nevoie puternică de control

Uneori, semnelor zodiacale de apă precum Racul, Scorpionul și Peștii le este greu să întâlnească un partener romantic cu care se pot conecta la nivel emoțional. Deoarece aceste zodii sunt incredibil de sensibile, dar au o mare capacitate de empatie, Racul și Scorpionul pot construi o legătură frumoasă.

Cu toate acestea, în timp ce Racul este adesea criticat pentru că este prea emoțional, Scorpionul este cunoscut pentru că este excesiv de posesiv. Prin urmare, atunci când aceste semne zodiacale se îndrăgostesc, relația rezultată nu este întotdeauna atât de armonioasă pe cât te-ai aștepta.

Citiți mai departe pentru a descoperi tendințele toxice care pot apărea atunci când Racul se întâlnește cu Scorpionul.

Au probleme de încredere

Una dintre cele mai bune părți ale unei relații este sentimentul de companie și capacitatea de a te baza pe altcineva. Cu toate acestea, încrederea este primul pas pentru a realiza acest lucru. Dar atât Racul, cât și Scorpionul ezită să aibă încredere orbește în altă persoană. Este în însăși natura lor să scape de toate șansele de a arăta vulnerabilitate, indiferent de cât timp se cunosc. Acest cuplu are o natură suspectă și se luptă cu probleme de încredere care ar putea pune capăt relației.

Pot fi abuzivi emoțional unul față de celălalt

Există multe moduri în care cuplurile își exprimă divergența față de o situație. În timp ce unii obiectează puternic la o idee, alții sunt răniți și aleg să se îndepărteze. Dar când Racul și Scorpionul nu sunt de acord, argumentele lor pot duce la un conflict major. Nici unul nu își poate reține emoțiile, iar rezultatul poate fi extrem de toxic, deoarece au tendința de a se răni unul pe celălalt cu cuvintele lor. Din moment ce se cunosc foarte bine, probabil că sunt conștienți de nesiguranța și fricile celuilalt.

Ei bine, aceste adevăruri sunt exploatate și folosite ca instrumente pentru a provoca durere și tristețe într-o luptă între cei doi. În cazuri rare, aceste semne ar putea avea și o relație abuzivă fizic în care Racul provoacă dureri emoționale și Scorpionul recurge la lovituri fizice.

Ambele zodii au o nevoie puternică de control

În timp ce Scorpionul este renumit pentru că este intens în dragoste și se răzbună atunci când este rănit, Racul are și tendințe toxice. Nativii din această zodie își protejează cu înverșunare prietenii și partenerii de viață cu toate acestea, securitatea financiară este crucială pentru acest zodie. Deci, Racul ar putea căuta să controleze finanțele în relație, în timp ce scorpionul ar putea dori să controleze Racul și să devină un amant gelos.

ARTICOLE SIMILARE

A amestecat două ingrediente minune și le-a aplicat pe dinți. Rezultatul s-a văzut după primul periaj

Andreea Damian

Cum ar arăta Cabinetul „președintelui” Ye format din celebrități

Andreea Damian

Sexul Tantric – Arta de a creste energia sexuala

realitatea

Gestul care a băgat-o pe Pamela Anderson într-o cușcă de animale, la Paris

Andreea Damian

Coral viu: culoarea anului de la Pantone – cu care ne mințim în 2019

realitatea

Fotografie Cristiana Apostol – Calatorie in albastru

realitatea

Scrie un comentariu