Tabu
Image default
FASHION

Ceai cu aroma de Louis Vuitton

Dupa ce am ajuns cu bine, cu tot cu nenumaratele bagaje si plicul meu Armani, la Paris, nici ca se putea sa am parte de o intampinare mai buna! Desigur, nu ma asteptam la o tratatie tipica ospitalitatii romanesti – paine cu sare – dar nici la un imbietor ceai Louis Vuitton. Ceai Louis Vuitton?

Intocmai, dar a trebuit sa mi se dea cutia, pentru ca Toma necredinciosul sa se convinga.

Astfel aflu ca Mariage Freres, cea mai exclusivista companie producatoare de ceai din Franta,  a realizat special pentru Louis Vuitton o incantatoare aroma de ceai, destinata exclusiv clientilor. Dar nu se poate cumpara. Ceaiul se gaseste doar in magazinele LV si este daruit de catre personal.

Amestecand esente secrete, Mariage Freres, a obtinut un adevarat parfum comestibil, fiindca mireasma emanata de licoarea aburinda aduce subtil cu un “eau de parfum”  frantuzesc.  Cel putin asta mi-au inspirat mie notele florale care s-au incapatanat sa persiste si dupa ultimul strop.

Compatibilitatea celor doua branduri este evidenta. Atat Louis Vuitton cat si Mariage Freres au fost fondate in 1854, ambele avand traditia si know how-ul realizarii de produse de bun gust. Mai ales cu sens denotativ, caci este, de departe, cel mai bun ceai pe care l-am incercat vreodata.

Singurul regret este acela ca nu-l pot cumpara separat.  Paradoxal, desi este gratuit, ceaiul Mariage Freres pentru Louis Vuitton ramane totodata si cel mai scump, avand in vedere ca o astfel de atentie are inclusa la pachet macar o geanta platita pe loc.

..JANINA NECTARA la Paris Fashion Week – un proiect fashionavecpassion.ro , Music Channel , kanald.ro and TABU.ro

ARTICOLE SIMILARE

Broșele doamnei premier Viorica Dăncilă și semnificațiile lor posibile

Dora Constantinovici

Mademoiselle Vintage la V for Vintage pe 11 aprilie

realitatea

Trend Alert: Blugii suflecați

realitatea

Ești o petrecăreață înnăscută? Iată ce rochii elegante să porți în club!

realitatea

Street fashion, Diana

realitatea

Natalia Vodianova, tarina suprema in Vogue Paris de aprilie

realitatea

Scrie un comentariu