Home > Lifestyle > Ceartă între Regina Elisabeta a II-a și prințul Harry. De vină este Meghan Markle!

Ceartă între Regina Elisabeta a II-a și prințul Harry. De vină este Meghan Markle!

Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în urmă cu aproape 6 luni, pe 19 mai, la Castelul Windsor. Nunta regală a fost prilej de mare sărbătoare în Marea Britanie. A urmat apoi o perioadă încărcată pentru noua ducesă  (de Sussex), care a trebuit să-i demonstreze Reginei Elisabeta a II-a că își merită locul în familia regală britanică. Și a reușit! Suverana de 92 de ani e topită după fosta actriță americană.

Au existat totuși tensiuni între cele două doamne. În documentarul biografic despre Prințul Charles, lansat de curând cu ocazia celei de-a 70-a aniversări, s-au făcut dezvăluiri interesante despre adevărata relație dintre regina Elisabeta și soția nepotului ei, Meghan.

Suverana s-ar fi supărat foarte tare pe Meghan, cu doar câteva zile înainte de nuntă, după cum dezvăluie jurnalistul Richard Jobson într-o nouă biografie despre familia regală britanică.

Fosta actriţă şi-ar fi dorit să poarte în ziua nunţii o diademă cu smaralde, dar angajaţii Palatului Buckingham ar fi sfătuit-o să-şi aleagă o altă bijuterie. Aceștia se temeau că diadema ar putea fi din Rusia. Dar Meghan ar fi insistat! Când a aflat că cererea logodnicei sale a fost refuzată, Prinţul Harry s-a enervat și i-ar fi avertizat pe angajaţii de la palat că Meghan trebuie să primească orice îşi doreşte.

Discuția a ajuns și la urechile reginei, care ar fi tranşat problema. A avut loc un schimb de replici tăioase între suverană și prințul Harry.  „Regina i-a spus lui Harry: «Meghan nu poate avea tot ce îşi doreşte. Va primi ce tiara îi voi da eu». De asemenea, Regina a chestionat de ce Meghan are nevoie de un voal având în vedere că este a doua ei căsătorie. Practic, Majestatea Sa i-a atras atenţia lui Harry că Meghan trebuie să se gândească foart bine la modul în care le vorbeşte şi îi tratează pe membrii personalului şi să respecte protocoalele familiei“, a dezvăluit o sursă apropiată casei regale.

Între timp, conflictul dintre ele s-a diminuat. Meghan Markle a purtat până la urmă o tiara din platină şi cu diamante ce i-a aparţinut Reginei Mary. Bijuteria i-a fost împrumutată de Regina Elisabeta a II-a. Se pare însă că nu doar regina a susținut că nu e ușor de lucrat cu Meghan. O sursă din interiorul palatului regal a dezvăluit că și între Meghan și Kate Middleton, soția prințului William, au existat mici conflicte, cu privire la comportamentul față de personal. „Meghan poate fi dificilă (…) Are standarde foarte înalte și e obișnuită să lucreze într-un mediu hollywoodian”, a spus sursa. Dar, în ciuda disputei lor, Kate a fost un mentor pentru cumnata ei încă de la început.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
5 piese vestimentare care te ajută să obții stilul californian al lui Meghan Markle
9 trucuri vestimentare care ajută celebritățile să arate uimitor
Meghan Markle
Meghan Markle și-a schimbat radical look-ul. Ce spune noua coafură despre stilul ei de viață
Prinţesa Beatrice, mireasă în rochia reginei. Prima nuntă regală desfășurată în spatele ușilor închise

Comenteaza acest articol

Ceartă între Regina Elisabeta a II-a și prințul Harry. De vină este Meghan Markle!

by Andreea Damian   2 min
0