Home > Lifestyle > Ceasurile ToyWatch Jelly, un must have pentru oamenii îndrăzneți și inventivi

Ceasurile ToyWatch Jelly, un must have pentru oamenii îndrăzneți și inventivi

Ceasurile ToyWatch Jelly sunt disponibile, la The Place Concept Store, în culori primare, extravagante sau electrice, dar și în combinații ale acestora.

ToyWatch întâmpină primăvara cu o colecție de ceasuri îndrăznețe, creată special pentru a impresiona la prima vedere. Colecția Jelly mizează pe culori electrice, strălucitoare și foarte apetisante.

Cum primvăra se va îmbrăca în curând în cele mai neobișnuite și atractive culori, așa și veșnicii căutători de accesorii cool vor dori să adopte cele mai originale nuanțe. Ceasurile ToyWatch Jelly vor atrage cu siguranță interesul celor care nu numai că nu vor să întârzie la o întâlnire importantă, dar vor să dovedească, într-un mod subtil sau expansiv, că și-au creat un stil propriu. Persoanele inventive vor aprecia galbenul acid al modelului Yellow Lemon, sclipitor dar totodată elegant iar modelul Blue Ocean îi va trimite cu gândul direct la adâncurile mării. Green Apple îi va satisface pe cei mai înverșunați trend-setteri, iar Orange Happiness îi va umple de o stare perpetuă de bună dispoziție. Modelul Spicy Pinkie este nuanța care nu trebuie să lipsească din paleta cromatică a fetelor care iubesc culorile țipătoare. Non-culorile veritabile completează linia: Tres Chic Black și Soft White sunt utilizate atât pentru linia clasică cât și pentru cea cu pietre prețioase.

Colecția de ceasuri Jelly are ca trăsături principale carcasa plasteramică (o combinație între plastic și ceramică), tehnologia quartz, capacul de oțel în spatele ceasului și capacitatea de rezistență sub-acvatică de până la 30 de metri.

Însă noutatea absolută este una singură: poți să-ți alegi cadranul preferat, cu montură graduală pe întreaga paletă de culori sau acoperită în totalitate de pietre albe, și poți să o potrivești după bunul plac cu o curea fină și confortabilă din silicon, având o încheietoare de tip fluture, perfect ajustabilă încheieturii tale.

“Detaliile culorilor și materialele speciale precum siliconul se află deja in compozitia ADN-ului ceasurilor noastre”, afirma Andreea Badran, Marketing Director Rayphi Solutions, distribuitor oficial  al brandului ToyWatch în România. “Pentru coleția Jelly s-a urmărit experimentarea cu o paletă de culori electrice tocmai pentru a imprima accesoriilor proprietățile specifice terapiei culorilor. Vorbim de un un mix de culori contrastante, concepute special pentru cei dezinvolți care îmbrățișează extravaganța și care, cu ajutorul acestei colecții, își pot creea propriul ToyWatch”.

Colecția Jelly este disponibilă în versiunile cu cadran Only Time, în toate nuanțele electrice, sau cu cadran Only Time acoperit în totalitate de pietre.  Ceasurile versiunea Only Time au un preț de 677 Lei iar cele Only Time Full Pave pot fi achiziționate la un preț de 1040 Lei. Ceasurile ToyWatch Jelly se găsesc în The Place Concept Store și la butique-ul ToyWatch din AFI Cotroceni.

Articole asemanatoare
OMEGA, alegerea lui James Bond
Lui Leo DiCaprio îi pasă de mediu

Comenteaza acest articol

Ceasurile ToyWatch Jelly, un must have pentru oamenii îndrăzneți și inventivi

by realitatea   2 min
0