Tabu
Image default
FASHION

Cei mai bine îmbrăcați în 2008

Corina

Deși beneficiază din plin de ajutor foarte calificat, Corina are meritul că știe să își poarte ținutele. Are pentru fiecare apariție același stilist, iar acest lucru se vede: de multe ori hainele ajung pe ea înainte să fie lansate în magazine, astfel încât dă impresia de nou tot timpul. Oricum, combinațiile pe care le poartă sunt avangardiste, nu se ferește să asor­teze piese care pot părea ciudate și își potrivește perfect imaginea genului de muzică pe care îl promovează.

Camelia Åžucu

Arată cu brio că nu vârsta contează atunci când vine vorba de ținute inspirate. Åži asta pentru că marele ei atu este clasa, despre care nu știm dacă este înnăscută sau nu, dar de care doamna Åžucu beneficiază din plin. Îm­bracă aproape de fiecare dată ținute inspirate, care îi pun în valoare silueta și care i se potrivesc cromatic. Este un exemplu deja clasic de femeie care a înflorit și a devenit mai mondenă și mai de succes după divorț.

Venera Arapu

Este un nume în industria vestimentației, de foarte multă vreme, iar acest lucru o face să aibă o siguranță aparte atunci când își compune ținutele. Nu se ferește să poarte blănuri și pălării, culori combinate neașteptat, să suprapună texturi diferite și are o întreagă colecție de accesorii vintage. Toate acestea împreună cu faptul că nu se străduiește prea mult îi dau Venerei un aer relaxat și o fac să arate întotdeauna impecabil.

Dana Budeanu

Își alege hainele cu aceeași grijă cu care alege evenimen­tele la care participă. Este îmbrăcată corect tot timpul și își permite ocazional mici extravaganțe vestimen­tare care o aduc în atenția tuturor. Deși poate fi considerată o profesionistă în materie de stil (a scris două manuale practice) nimic nu pare prețios sau căutat la look-ul ei.

Anna Lesko

Este cea mai surprinzătoare apariție din 2008, tocmai pentru că imaginea ei de pe scenă, nu foarte fericită, dar eficient targetată, nu este folosită și în viața de zi cu zi. În timpul ei liber, Anna dă dovadă de inventivitate și a reușit să își compună un stil care i se potrivește de minune și care o pune în valoare. Deși aflate tot timpul la limita dintre îndrăzneț și ridicol, ținutele ei nu cad ni­ciodată în a doua categorie.

Tudor Chirilă

Nu știm dacă noua lui imagine se datorează po­veștii de dragoste pe care a trăit-o cu Andreea Rai­cu, dar dacă este așa, a­tunci Tudor are, cu sigu­ranță, pentru ce să îi mul­țumească fostei lui iubite. Muzicianul rebel și neglijent de acum câți­va ani s-a transformat în­tr-un tânăr casual – șic în stilul preppy, care nu se ferește să asorteze o pereche de teniși cu o cravată sau o pălărie și care ar întoarce multe ca­pete în orașe mai fai­moa­se pentru stilul lor decât Bucureștiul.

Ilie Năstase

Este unul dintre cei mai eleganți bărbați ai României, iar asta nu de ieri, de azi. Tocmai de aceea știe foarte bine cum să alea­gă, să poarte și să accesorizeze un costum, precum și să opteze pentru ținute relaxate, dar șic, atunci când este cazul. În si­tua­țiile care nu impun o anumită ținută, tri­coul polo, împrumutat de pe terenul de tenis și purtat cu eleganța specifică spor­tului nobil, face legea.

Ovidiu Buta

Probabil singurul bărbat din România care își poartă hainele cu nonșalanță și curaj, Ovi­diu Buta face acest lucru pentru că știe foarte bine încotro se duc trendurile. De aceea, fără să le urmeze, combină elemen­te care, deși ușor extravagante, nu par niciodată studiate și nu sar în ochi, reu­șind să fie o apariție discretă, dar inspirată.

Ilie Dumitrescu

Este tot timpul o apariție îngrijită, fie că îl vedem la televizor, pe marginea terenului de fotbal, la o cafenea sau în paginile re­vis­telor. Deși eleganța nu este primul lucru la care te gândești când vine vorba de fotbaliști, el contrazice regula și ți­nu­te­le lui inspirate din stilul italian te fac să te mai uiți încă o dată în oglindă atunci când ieși din casă.

Marian Nedelcu

În afară de reputația de manechin de top și de soț al lui Ingrid Vlasov, Marian Nedelcu are și una de tânăr care știe să își poarte hainele. Åži chiar dacă aspectul, me­se­ria lui și mariajul cu un designer contribuie la asta, tot trebuie să îl felicităm pentru alegerile curajoase și aparițiile rare, dar impecabile, la evenimente mondene și prin paginile revistelor de bârfe.

ARTICOLE SIMILARE

Street fashion: Gabriela

realitatea

Michelle Obama, inspirație pentru Avon

realitatea

Devon Aoki pozeaza pentru Elle US din februarie

realitatea

Twins, eleganță și umor

realitatea

Big in Japan, by Soulscape Romania

realitatea

Adriana Lima pozeaza pe coperta Vogue Brazilia din februarie

realitatea

Scrie un comentariu