Tabu
Image default
lifestyle

Cei mai mari obsedati sexuali din showbiz

In medie, barbatii fac sex cu 30 de femei într-o viata dar celebitatile pot ajunge la cifre de speriat, de ordinul miilor.

Hugh Hefner, fondatorul imperiului PLAYBOY, declara si acum, la peste 80 de ani, ca Viagra este cea mai buna prietena a lui, permitandu-i sa consemneze pe lista lui de cuceriri un numar impresionant de femei. “M-am culcat cu cateva mii de femei si ele ma plac în continuare”.

În partea cealalta a taberei se afla Brigitte Bardot,  celebra actrita franceza, care a declarat odata ca a facut sex cu 5.000 de barbati!

Jack Nicholson are amintiri frumoase din tinerete, acesta pretinzand ca a facut sex cu nu mai putin de 2.000 de femei. “N-o sa pretind ca n-am fost un derbedeu toata viata, numai ca acum nu mai am energie <sa intru în dans>”.

Membrii trupei The Rolling Stones au fost si ei crai la viata lor, acestia facand fericite mai multe mii de fane. Totusi, la o socoteala superficiala, nu Mick Jagger iese castigator, ci basistul Bill Wyman, cu 1.000 de cuceriri pe lista.

Gene Simmons, solistul trupei The Kiss, a numarat femeile cu care a avut relatii sexuale atunci cand si-a scris autobiografia. Faptul ca le-a pozat pe toate cu Polaroidul l-a ajutat enorm! “Editorul meu a vrut sa stie, asa ca am început sa numar si am ajuns pe la 4.600 si ceva”.

Charlie Sheen, în calitate de client fidel a celebrei matroane de la Hollywood, Heidi Fleiss, a ajuns la cifra magica 5.000. Denise Richards, fosta lui sotie, a fost “amanta” cu numarul 5.001.

De la noi, se detaseaza marele tenisman Ilie Nastase, cu 2.000 de femei care au trecut prin patul lui.

Generatia tanara este reprezentata de fotbalistul Cristiano Ronaldo, care s-ar fi laudat ca a avut nu mai putin de 8.000 de cuceriri. Probabil faptul ca este una dintre vedetele care au facut sex în grup l-a ajutat.

ARTICOLE SIMILARE

Shopping împletituri

realitatea

Ghici cui îi aparțin extensiile

realitatea

Eva Mendes: Căsătoria este cel mai plictisitor lucru

realitatea

Angelina Jolie il omagiaza pe Clint Eastwood

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Christy Turlington, goală pentru Campania Yves Saint Laurent

realitatea

Scrie un comentariu