Tabu
Image default
FASHION

Cei mai solicitati designeri de la Oscar din ultmii 10 ani

Pentru ca se spune ca haina il face pe om, nu ii putem neglija pe cei care, din umbra, au facut ca actritele sa arate bine pe covorul rosu. Desingerii. Am trecut in revista cea mai mare parte a rochiilor care au aparut la serile decernarii premiilor Oscar din ultimii zece ani si am intocmit o lista a celor mai solicitati designeri.

1. Pe primul loc se alfa Versace care a creat aproximativ 20 de rochii pentru Oscar in ultimul deceniu. Cele mai interesante dintre ele sunt cele purtate de Kate Hudson in 2003, Naomi Watts si Julianne Moore in 2004, Jessica Alba in 2006, Salma Hayek si Penelope Cruz in 2007. 

2. Pe locul 2 se situeaza Valentino, care de asemenea a creat cateva rochii frumoase pe care actritele le-au purtat cu gratie pe covorul rosu: Julia Roberts in 2001, Cate Blanchett in 2007 si Jennifer Aniston in 2009 sunt numai cateva exemple.

3. Pe locul trei se inregistreaza o egalitate (aproximativa) intre Christian Dior (Reese Witherspoon in 2006), Chanel (Diane Kruger si sarah Jessica Parker in 2010) si Marchesa (Jessica Alba in 2008).

ARTICOLE SIMILARE

Hainele din viitor

realitatea

Kate Moss NU va purta o rochie de mireasă by John Galliano

realitatea

Călatorie cu Anna Sui

realitatea

Cate Blanchett în W magazine de iunie

realitatea

Street fashion: Alexandra

realitatea

Gazda Oscarurilor, Anne Hathaway a schimbat opt tinute

realitatea

1 comentariu

Bruna 1 November 2012 at 13:21

vreau pe git de fitze cu svn am lucrat nitel, cu muearricl am lucrat nitel, sa pot sa spun ca am lucrat si cu git.+ e mai rapidstii cat dureaza aici sa aduc un proiect in netbeans (clone, facut proiect in NB, scanat)? vreo 20 de minute cel putin .

Răspunde

Scrie un comentariu