Tabu
Image default
lifestyle

Cel mai bine pastrat SECRET al lui Amy Whinehouse, DEZVALUIT acum

Rockerul Pete Doherty a dezvaluit intr-un interviu recent faptul ca a avut o relatie secreta cu cantareata britanica Amy Winehouse, decedata in iulie 2011, la varsta de 27 de ani, informeaza thesun.co.uk.

Muzicianul afirma ca inca o iubeste pe artista britanica, in ciuda faptului ca aceasta devenise “destul de nemiloasa” fata de el, spre sfarsitul relatiei lor secrete.
Totodata, Pete Doherty a spus ca despartirea sa de Amy Winehouse s-a produs in perioada in care starea de sanatate a artistei a inceput sa se deterioreze.
“E dificil pentru mine sa recunosc acest lucru, dar asa este, e adevarat. Amy si cu mine am fost amanti. Am iubit-o atunci si o iubesc inca si acum. Dar, spre sfarsitul relatiei noastre, asa cum doar iubitii pot sa o faca, ea devenise destul de rea si de nemiloasa fata de mine”, a spus Pete Doherty.
“Am compus un cantec despre Amy pe noul meu album, intitulat ‘Flags From The Old Regime»’. Nu am compus niciodata un cantec precum acela – e foarte lent si melancolic. Am si multe inregistrari cu ea si cu mine din perioada in care eram impreuna. Insa nu pot inca sa le privesc”, a spus muzicianul britanic.

ARTICOLE SIMILARE

Oprah Winfrey, tarife record pentru publicitatea din ultima emisiune

realitatea

Tudor Parghel: “Trebuie sa faci ceva înainte să fie prea târziu”

realitatea

Retete culinare savuroase cu FETEASCA NEAGRA de la Casa De Vinuri Cotnari

Mariah Carey va avea gemeni

realitatea

Afla cat castiga Mircea Radu la “Din dragoste”!

MASTERCHEF – marea finală: Aida Parascan A CÂȘTIGAT al doilea sezon MasterChef

Scrie un comentariu