Home > Fără categorie > Cel mai bine pastrat SECRET al lui Amy Whinehouse, DEZVALUIT acum

Cel mai bine pastrat SECRET al lui Amy Whinehouse, DEZVALUIT acum

Rockerul Pete Doherty a dezvaluit intr-un interviu recent faptul ca a avut o relatie secreta cu cantareata britanica Amy Winehouse, decedata in iulie 2011, la varsta de 27 de ani, informeaza thesun.co.uk.

Muzicianul afirma ca inca o iubeste pe artista britanica, in ciuda faptului ca aceasta devenise “destul de nemiloasa” fata de el, spre sfarsitul relatiei lor secrete.
Totodata, Pete Doherty a spus ca despartirea sa de Amy Winehouse s-a produs in perioada in care starea de sanatate a artistei a inceput sa se deterioreze.
“E dificil pentru mine sa recunosc acest lucru, dar asa este, e adevarat. Amy si cu mine am fost amanti. Am iubit-o atunci si o iubesc inca si acum. Dar, spre sfarsitul relatiei noastre, asa cum doar iubitii pot sa o faca, ea devenise destul de rea si de nemiloasa fata de mine”, a spus Pete Doherty.
“Am compus un cantec despre Amy pe noul meu album, intitulat ‘Flags From The Old Regime»’. Nu am compus niciodata un cantec precum acela – e foarte lent si melancolic. Am si multe inregistrari cu ea si cu mine din perioada in care eram impreuna. Insa nu pot inca sa le privesc”, a spus muzicianul britanic.


Loading...

Comenteaza acest articol

Cel mai bine pastrat SECRET al lui Amy Whinehouse, DEZVALUIT acum

by   1 min
0