Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Cel mai bine plătiți actori în 2020

Cel mai bine plătiți actori

Dwayne Johnson și Jennifer Lopez sunt cel mai bine plătiți actori în 2020, potrivit clasamentului Forbes, publicat recent de prestigioasa revistă. Publicația a luat în considerare veniturile lor din iunie 2019 până în mai 2020. Clasamentul arată sumele înainte de a fi impozitate.

Anul acesta, toți cei de pe listă au câștigat împreună 6,1 miliarde de dolari – cu 200 de milioane de dolari mai puțin decât anul trecut. Aceasta a fost probabil influențată de pandemia de coronavirus, din cauza căreia aproape toate proiectele au fost suspendate. Publicația constată că anul viitor, „cel mai probabil, nu va fi mai bine”.

Printre reprezentanții industriei cinematografice, Dwayne Johnson și Ryan Reynolds au excelat în clasament, câștigând 87,5 și, respectiv, 51,5 milioane de dolari. Următoarele locuri în clasament sunt ocupate de Mark Wahlberg – 58 milioane dolari, Ben Affleck – 55 milioane dolari, Vin Diesel – 54 milioane dolari.

În topul celor mai bine plătiți 100 de actori se află și actrițe: Jennifer Lopez a câștigat 47,5 milioane de dolari în ultimul an, Sofia Vergara – 43 de milioane de dolari și Angelina Jolie – 35,5 milioane de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Jurassic Experience – in premiera la Sala Palatului!

realitatea

Care este secretul siluetei Andei Adam la cei 40 de ani pe care abia i-a împlinit

Tabu Tabu

Premiile “Art for children 2014” – un nou inceput pentru destine rescrise

Glumele pe seama emblemei Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia 2018

O pădure cât un teren de fotbal a dispărut în fiecare secundă din 2017, România taie copaci în disperare

Dora Constantinovici

Vrem o modă “ca afară” cu salarii ca aici şi calitate sub nivelul UE

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu