Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cel mai bun prieten al lui Harry, dezvăluiri neașteptate. Motivul pentru care ducele s-a mutat în Canada

Prințul Harry s-a mutat în Canada dintr-un singur motiv, a dezvăluit cel mai bun prieten al său într-un interviu. Nacho Figuera, un jucător internațional de polo din Argentina, a dat un interviu pentru ABC News, în cadrul programului „Royal Divide: Harry, Meghan and the Crown”.

În timpul emisiunii s-a vorbit despre cum au fost și sunt tratați de presă Meghan și Harry și cum se va schimba în viitor relația ducelui de Sussex cu bunica lui, regina Elisabeta a II-a. El a spus că în timpul discuțiilor sale cu prințul Harry a devenit foarte clar că datoria regală a ducelui a căzut pe plan secund după ce s-a căsătorit cu Meghan Markle, iar siguranța s-a aflat pe primul loc.

„A suferit foarte mult pentru că oamenii l-au judecat la fiecare pas”, a declarat sportivul, continuând: „Este tătic. El este un tip care încearcă să-și protejeze puiul și leoaica indiferent de ce înseamnă asta”. Nacho a mărturisit că a vorbit cu Harry în urmă cu câteva zile și susține că paparazzii continuă să-i facă viața grea prințului. El și Meghan nu pot duce o viață normală nici în Canada pentru că sunt asaltați de jurnaliști. În fața casei lor și pe lângă ea  sunt cel puțin 1.000 de paparazzi care vor să le facă poze.

Nacho a mai spus că Harry încă suferă după moartea mamei sale și din cauza modului în care a murit. „El își protejează familia, își protejează soția și copilul. El a fost fiul a cuiva care a suferit de atacul presei de la început până la final, iar așa ceva este inadmisibil  și nu vrea ca acest lucru să i se întâmple și familiei lui”, a adăugat Nachos.

Harry, de 35 de ani, și  Nacho, de 42 de ani, se cunosc de mullți ani și el a fost pritnre primele persoane care l-au văzut pe Archie.

ARTICOLE SIMILARE

Bogdan Vlădău a devenit tată pentru prima oară

Tabu Tabu

Sapte aspecte pe care orice mamica responsabila ar trebui sa le stie in legatura cu scaunele auto pentru copii

realitatea

Cupping facial | Tratamentul de frumusețe care ajută la combaterea ridurilor

Andreea Damian

Selma Blair s-a ras în cap și merge în baston

Andreea Damian

Premieră LIVE ⎢ «Grand Hotel Pasărea Retro» de Radu Afrim

Ciocîrlan

Mario Fresh, gestul care a sensibilizat milioane de fani de pe Internet

Tabu Tabu

Scrie un comentariu