Home > Fashion > Cel mai celebru magazin de lux din lume a numit Fashion avec Passion “Blogul Saptamanii”

Cel mai celebru magazin de lux din lume a numit Fashion avec Passion “Blogul Saptamanii”

HARRODS, cel mai exclusivist department store din lume, a numit Fashion avec Passion Blogul Saptamanii!

Este pentru prima data cand un blog de moda din Romania primeste laurii recunostintei internationale, din partea unui public atat de elitist, targetat pe high-end fashion si industria luxului.

Distinctia Harrods nu a mai fost acordata niciunui blog din sud-estul Europei.

Magazinul Harrods din Londra face parte din conglomeratul Harrods, un imperiu financiar care include Harrods BankHarrods EstatesHarrods Aviation si Air Harrods.

Un business de peste 757 de milioane de euro dupa raporturile din 2010, an in care Mohamed Al-Fayed, tatal lui Dodi Al-Fayed, iubitul Printesei Daiana, a vandut magazinul catre Qatar Holdings pentru un miliard si jumatate de lire sterline.

Magazinul Harrods ocupa 90.000 de metri patrati si are peste 300 de puncte de shopping.  Mai mult de 5000 de persoane din peste 50 de ţări diferite lucrează la Harrods.

Oferă o gamă largă de produse şi servicii: haine si accesorii de lux, bijuterii, cosmetice, băuturi fine, electronice de ultima generatie, mobilier prezentat la saloanele internationale si multe alte produse pentru care merita vizitat personal, chiar si asa “ca la muzeu”.

Harrods iti pune la dispozitie 32 de restaurante, care servesc totul, de la ceai (de lux, bineinteles) la haute cuisine. Cu o simpla programare, poti fi consiliat de un personal shopper, care te va ghida in hipnotizanta lume a modei de la Milano, Paris, NY sau Londra, toata concentrata in aceeasi cladire.

Si pentru ca rasfatul sa nu poata fi egalat, Harrods te imbie cu prajituri personalizate in design si compozitie dupa pofta inimii tale si chiar cu formule de parfum concepute special pentru tine la comanda.

Nu e de mirare ca aproximativ 300.000 de clienţi trec pragul magazinului în fiecare zi.

Din 15 octombrie 2009, Harrods Bank a inceput sa vanda lingouri de aur şi monede, pe care clienţii le pot cumpăra ”de pe raft”. Gama de produse de aur de la 1 g la 12,5 kg  poate fi achiziţionata în cadrul Harrods Bank. Aceasta oferă, de asemenea, servicii de depozitare, precum şi posibilitatea de a vinde înapoi aurul la Harrods, în viitor.

Sunt atat de multe de spus despre paradisul shoppingului din Londra, ca cea mai buna “afacere” este sa te numeri chiar tu printre cei 300.000 de clienti. Dar pana cand vei ajunge la Harrods, o varianta comoda, insa la fel de “fashionable” este cea de shopping online.

Mai multe pe fashionavecpassion.ro

Articole asemanatoare
VERSACE in negru / Tendinte
Materiale ultrapreţioase – blănuri rare şi scumpe
Rochiile purtate de Jenifer Lopez si Rihanna in direct de la Milano pe un site romanesc
Vezi LIVE ce poarta BEYONCE la Milano pe FashionAvecPassion!

Comenteaza acest articol

Cel mai celebru magazin de lux din lume a numit Fashion avec Passion “Blogul Saptamanii”

by realitatea   1 min
0