Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Cel mai mare salariu din Antene: CINE castiga mai mult decat Gadea sau Badea!!!

Mihai Gadea si Mircea Badea au de ce sa fie gelosi! Bine platiti de grupul media Intact, ei au fost, totusi, depasiti la acest capitol de o nou-venita.

In aprilie, Mona Segall a parasit PRO TV dupa ce 21 de ani a stat la carma tuturor emisiunilor de succes ale postului. Cunoscuta producatoare a acceptat oferta rivalilor de la “Intact”, insa doar in urma unor negocieri riguroase in plan financiar.

Venirea Monei Segall la trustul “Intact” a  dus la schimbarea aproape in totalitate a grilei de programe. Celebra pentru emisiunile de la PRO TV, producatoarea a pus bazele unor formate noi si se spera ca prin difuzarea lor in aceasta toamna, postul lui Dan Voiculescu sa devina lider de audienta!

Pentru munca pe care Mona Segall o depune zilnic pentru show-urile de la Antena exista si o rasplata pe masura. Astfel, surse din Baneasa sustin ca doamna de 53 de ani este extrem de bine remunerata. “Nu se stie exact salariul Monei Segall, mai ales ca ea nu este strict o angajata a postului, ci merge pe proiecte, insa, in mare, onorariul sau s-ar invarti la 20.000 de euro pe luna!”, au spus pentru www.WOWbiz.ro persoane apropiate Monei Segall.

ARTICOLE SIMILARE

Mirela Boureanu – Vaida, de la „Mireasa pentru fiul meu”, in ipostaze supersexy!

realitatea

Celebritati nascute pe 9 martie!

realitatea

Poza cu Ionut sfasiat de caini a aparut pe Facebook!

“Gata cu inmormantarile.” Replica “macabra” data de Paul Walker intr-o scena stearsa din “Fast and Furious”

Mai mulţi spectatori au LEŞINAT în timpul unei piese de TEATRU extrem de ŞOCANTE!

Motivul pentru care Radu Valcan nu mai merge cu Adela Popescu la evenimente mondene!

Scrie un comentariu