Tabu
LIFESTYLE Slider

Cel mai mare secret al lui Kate Middleton, dezvăluit de un chirurg

Kate Middleton

Kate Middleton evită să apară în public cu părul strâns. Deja multă lume s-a întrebat de ce Ducesa de Cambridge nu și-l poartă dezlegat. Ei bine, misterul a fost elucidat,recent, de un chirurg britanic.

În puținele ocazii în care aceasta și-a aranjat părul în coc sau în coadă de cal, unele persoane au sesizat că soția prințului William are o cicatrice enormă la nivelul capului. „Este remarcabil, având în vederea dimensiunea cicatricei, că nimeni nu a observat-o până acum”, a declarat medicul chirurg John Scurr de la spitalul Lister din Londra, potrivit dailymail.co.uk.

În urma speculațiilor care au apărut în presă, Palatul Buckingham a emis un comunicat în care a încercat să lămurească situația. „Cicatricea este legată de o operație pe care ducesa a suferit-o în copilărie”, se spune în comunicat, fără însă a se da mai multe detalii.

Se pare că ducesa s-a ales cu cicatricea de pe partea stângă a capului în urma unui accident destul de serios la școală, când a fost lovită în timpul orei de sport. Un prieten din copilărie a făcut lumină în acest sens și a mărturisit că „ (Ducesa) era foarte sportivă la școală, știu că a avut un accident când făcea sport. A fost lovită la cap când avea 14 sau 15 ani. A fost dusă la spital de mama ei și a fost operată imediat. Erau zvonuri că ar fi avut o tumoră pe creier”. De aceea, aceasta a fost nevoită să poartă foarte mulți ani meșe în zona tâmplelor.

Kate Middleton nu este singura care poartă urmele unei traume de când era copil. Și soţul ei, prinţul William, are o cicatrice pe tâmpla stângă pe care a primit-o în timp ce juca golf când avea 13 ani. Ducele de Cambridge glumeşte spunând că este cicatricea lui de „Harry Potter”.

ARTICOLE SIMILARE

Emilia Clarke, la un pas de moarte. Imagini rare de pe patul de spital

Andreea Damian

Revederea cu cei dragi pentru prima oară după două luni de izolare. 6 lecții din carantină

Andreea Damian

S-a demonstrat științific! Sarcina poate fi contagioasă printre prietene

Andreea Damian

Simona Gherghe: “Tocmai am anunţat o bombă mondenă: BIANCA E ÎNSĂRCINATĂ!”

Cantece clasice universale de Craciun care inveselesc atmosfera

realitatea

Mihaela Radulescu, topless si cu bikini minusculi la plaja. Secretul siluetei ei!

Scrie un comentariu