Home > Slider > Cel mai nou cântec al lui Avicii face lumină asupra morții sale

Cel mai nou cântec al lui Avicii face lumină asupra morții sale

avicii

SOS vorbește despre nopți nedormite și o minte tulbure. Cântecul este prima piesă lansată după moartea lui Avicii și face parte de pe albumul TIM care va fi lansat post-mortem.

Lumea a pierdut anul trecut un „geniu muzical”, dar el va continua să existe. Ultimul său proiect urmează să fie lansat în acest an. La aproape un an de la moartea celebrului DJ, primul single extras de pe albumul „Tim” va dezvălui cine a fost cu adevărat Tim Bergling.

Tim Bergling, alias Avicii, s-a sinucis anul trecut în Oman, pe 20 aprilie 2018, la vârsta de 28 de ani. Moartea sa a lăsat în urmă multe semne de întrebare. Se pare însă că versurile piesei „SOS”, un featuring cu Aloe Blacc va spune de fapt cum au stat lucrurile.

„Simt ca «SOS» a fost un cântec scris cu mult timp înainte de vremea lui. Cu certitudine, a scris aceste versuri cu gândul la bătăliile sale interioare şi consider că piesa abordează un subiect important, într-un mod special, ce poate accesa orice inimă şi bucura orice urechi. Piesa le oferă oamenilor cuvintele pentru a putea fi capabili să spună «Am nevoie de ajutor»”, declară Aloe Blacc. Acesta a mai colaborat cu Avicii la piesa „Wake Me Up”.

În momentul în care Avicii s-a stins din viaţă, piesa era aproape terminată. Dorinţa familiei lui a fost ca Albin Nedler și Kristoffer Fogelmark să ajute la finalizarea ei. Prin intermediul programului Fruity Loops, cei doi au reuşit să ducă la capăt acest proiect, fără să altereze amprenta şi abordarea DJ-lui asupra acestei piese. „SOS” redă întocmai spiritul şi geniul caracteristice muzicii legendare create de Avicii.

Titlul  – SOS: Save Our Souls – putea fi doar o metaforă, sau ar putea fi ceva mai mult, depășind versurile și dezvăluind adevărul trist despre viața lui Tim Bergling.

Piesa SOS se va lansa pe 6 iunie, iar încasările provenite din vânzarea noului album Avicii vor merge către fundaţia non-profit Tim Bergling, al cărei scop principal, printre multe altele, este prevenirea suicidului şi a bolilor psihice.

Articole asemanatoare
Avicii
Fundația înființată în memoria lui Avicii va sprijini oamenii cu afecțiuni mintale
avicii
Avicii a lăsat părinților, moștenitorii lui legali, o avere colosală
staruri
Staruri care ne-au părăsit mult prea devreme
avicii
Avicii s-ar fi sinucis. Anunțul familiei: „Nu a mai putut continua”

Cel mai nou cântec al lui Avicii face lumină asupra morții sale

by Andreea Damian   1 min
1