Home > beauty > Cel mai popular make-up artist și guru în frumusețe pe YouTube recunoaște că este transgender

Cel mai popular make-up artist și guru în frumusețe pe YouTube recunoaște că este transgender

Nikkie de Jager

Nikkie de Jager, o vedetă YouTube cunoscută datorită canalului NikkieTutorials, a încărcat luni un mesaj video cu un mesaj puternic – I’m Coming Out, în care le-a dezvăluit fanilor că este transgender. Acest guru în frumusețe și-a făcut o carieră nu numai datorită abilităților sale excepționale de machiaj, ci și datorită dorinței sale de a se destăinui în legătură cu viața personală.

„Astăzi mă aflu aici pentru a împărtăși cu voi ceva ce întotdeauna mi-am dorit să împărtășesc cu voi într-o zi, dar în anumite circumstanțe. Se pare că am tot amânat asta, așa că astăzi îmi fac curaj”, a spus ea în videoclipul de 17 minute. „M-am născut în corpul greșit, ceea ce înseamnă că sunt transgender.”

Vedeta YouTube, care a realizat machiaje inspirate de Lady Gaga, Jessie J, Bebe Rexha și multe altele, le-a spus fanilor povestea ei, mărturisind că s-a identificat drept femeie întreaga ei viață și că a început tranziția încă de la vârsta de 6 ani. „Oamenii de la școala mea știau, și cred că până la 7-8 ani, am purtat doar haine de fete, iar profesorii m-au susținut în acest sens”, a mai spus Nikki. La 14 ani a început să ia hormoni, iar până la 19 ani, s-a „transformat complet”. Tânăra susține că a ascuns adevărul deoarece „nu era interesată să înfrunte criticile care ar fi apărut”. „Am vrut să fiu eu însămi, să am propria mea identitate”, a spus ea. „Eu sunt Nikki. Eu sunt eu, nu avem nevoie de etichete. Dacă vom pune o etichetă, da, sunt transgender. Dar la sfârșitul zilei, eu sunt.”

Make-up artistul a dezvăluit că nu numai că a fost hărțuită pentru că a fost trans în timp ce creștea, dar, de asemenea, susține că a fost șantajată de persoane fizice, care au susținut că o vor deconspira. „La început, a fost înspăimântător să știu că există oameni atât de răi, încât nu pot respecta adevărata identitate a cuiva … Deci pentru oamenii care au încercat să mă șantajeze și au crezut că pot într-adevăr să-mi încurce viața cu asta…”, a adăugat ea înainte de a ridica degetul mijlociu spre cameră. Jager a transmis un mesaj fanilor ei, care se regăsesc într-o situație similară cu ea: „Dacă simți că ești prins și nu există nicio cale de ieșire, să știi că va fi bine.”

Nikkie de Jager are 25 de ani, este make-up artist și vlogger și realizează tutoriale de machiaj de peste 10 ani, fiind una dintre cele mai bune și populare în acest domeniu. Canalul ei de YouTune NikkieTutorials are peste 12 milioane de abonați. Numai acest videoclip în care a recunoscut că este transgender a fost vizionat de peste opt milioane de ori.

Articole asemanatoare
Kim Kardashian
Kim Kardashian studiază cosmetică mortuară. A făcut practica la morgă. FOTO
Workshop de machiaj cu Einat Dan, master make-up artist international
Tratamente anticuperoza – Noi proceduri testate chiar de make-up artistul Mirela Vescan
Celebrity make-up: Kristen Stewart

Comenteaza acest articol

Cel mai popular make-up artist și guru în frumusețe pe YouTube recunoaște că este transgender

by Andreea Damian   2 min
0