Home > Lifestyle > E populară pe Instagram, dar ascunde un secret teribil. Fanii ei nu se așteptau

E populară pe Instagram, dar ascunde un secret teribil. Fanii ei nu se așteptau

Lumea modellingului este atentă mereu la noi talente. Nu de puține ori am auzit de modele care au devenit cunoscute mai întâi pe Instagram, iar apoi au avut lumea la picioarele lor. Se știe că rețelele de socializare sunt o metodă ideală și ieftină de promovare a imaginii. Așa s-a aflat de frumusețea modelului african Shudu Gram.

Faima sa și aspectul incredibil i-a făcut pe admiratorii săi să creadă despre ea că va fi următoarea „It Girl”. Însă, în spatele perfecțiunii sale se ascunde de fapt un secret uimitor. Tânăra este de fapt un model creat pe calculator, primul din generația sa. În ciuda caracteristicilor sale umane, Shudu nu este decât o creație virtuală, deși are pe Instagram peste 40.000 de urmăritori.

Creatorul lui Shudu, fotograful britanic Cameron-James Wilson, în vârstă de 28 de ani, susține că s-a jucat puțin de-a Dumnezeu, creând primul model digital din lume.  Explicând decizia de a păstra secretul identității lui Shudu, Wilson a învățat să creeze în 3D prin metoda autoînvățării imaginea unei femei cât mai aproape de realitate. „Pentru a mă asigura că ating realismul absolute, era important să reușesc s-o fac cât mai convingătoare posibil. Dacă oamenii erau convinși, atunci eram pe drumul cel bun. Aceasta făcea parte din procesul meu de învățare”. Într-adevăr, creația sa este atât de realist, încât niciunul dintre admiratorii ei nu bănuiesc nimic. „Ești atât de frumoasă, încât nu pari reală”, i-a scris un fan.

Fotograful a explicat pentru Daily Mail că a fost întotdeauna pasionat de fotografie, el fiind în branșă de mai bine de un deceniu. Shudu a început inițial ca un proiect creative fără niciun scop, modelul fiind de fapt întruchiparea tuturor pasiunilor sale.

Shudu Gram se bucură de o popularitate uriașă pe internet și a atras deja atenția brandurilor de beauty. Printre postările sale pe Instagram apare o imagine a sa „purtând” una dintre nuanțele de ruj Fenty de la Rihanna a fost postată de curând pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Articole asemanatoare
dani otil
Dani Oțil se pregătește să devină tată?
instagram
Instagram face o schimbare foarte importantă
social media
14 celebrități care nu folosesc Social Media
Geanina Ilieș
Uluitor! Ce a făcut Geanina Ilieș înainte de a fi prezentatoare TV

E populară pe Instagram, dar ascunde un secret teribil. Fanii ei nu se așteptau

by Andreea Damian   1 min
1