Home > Sex-Relatii > Cel mai ridicol lucru pe care l-ai făcut din gelozie

Cel mai ridicol lucru pe care l-ai făcut din gelozie

I-am aruncat hainele pe fereastră

Oana Bucătaru, 22 de ani

Se întâmpla într-o sâmbătă. Deși locuiam împreună, nu ne vedeam prea des în timpul săptămânii. Așa că obișnuiam ca în fiecare weekend să plecăm undeva împreună. În dimineața aia ne-am trezit și i-am spus că aș vrea foarte mult să mergem la Sibiu. Mi-a zis că are treabă și că, din păcate, nu putem pleca nicăieri. Nu mi-a picat bine, evident, dar am înțeles. După zece minute a început să-i sune telefonul, dar el, în loc să răspundă dădea „reject”.

La un moment dat a primit un mesaj și el a plecat cu telefonul în baie. Mi-a zis că nu vrea să mă deranjeze, și că ia telefonul ca să nu mai sune în dormitor. Am auzit numai primele cuvinte: „nu mai ai răbdare?”, apoi n-am mai distins nimic. Mergea televizorul, ascultam muzică… Nu mai aveam stare. Tot ce voiam să fac era să citesc mesajul ăla. Ceea ce am și făcut; la un moment dat, telefonul era lângă mine, el era la bucătărie… Mi s-a părut un gest firesc atunci. Mesajul era de la o femeie. Urmau să plece în dimineața aia împreună la munte.

În momentul ăla nu am simțit nimic altceva decât furie. L-am confruntat cu mesajul și l-am ironizat cu răutate; el mi-a răspuns la fel. În acel moment furia mea s-a autodepășit. Eram de necontrolat, chestie care l-a luat prin surprindere. Nu avusesem niciodată, de când ne cunoșteam, o astfel de ieșire. Am deschis dulapul, i-am scos toate hainele și i le-am aruncat pe geam. Atunci eram foarte nervoasă, acum mă apucă râsul când îmi amintesc și realizez că totul ține de maturitate.

M-am dat drept șefa lui la telefon

ANA BAN, 26 DE ANI

Locuiam împreună de șase luni de zile, dar ne știam de doi ani. El lucra la o firmă de distribuție și, prin natura job-ului, își petrecea foarte mult timp prin cluburi și baruri. Venea noaptea târziu, ne intersectam puțin, prin urmare, aveam o groază de timp să fac tot felul de scenarii imaginare în lipsa lui.

Nu-mi puteam stăpâni impulsurile de gelozie deși nu aveam nici un motiv concret pentru care să-l bănuiesc de aventuri. Am fiert în „suc propriu” aproape un an de zile. Apoi, la un moment dat, am cedat. Primea mereu telefoane de la tot felul de fete cu care spunea că lucrează, venea târziu… Mă scotea din minți faptul că nu știam ce face cât timp nu era cu mine. I-am căutat în telefon și mi-am notat cel mai accesat număr.

Am sunat și m-am dat drept șefa lui care, chipurile, vrea să-l controleze. Am întrebat chestii de genul de câte ori vine pe săptămână la barul respectiv, cum își face treaba, dacă au avut probleme cu marfa… printre astea mai inseram și întrebări prin care încercam să aflu dacă au o relație mai apropiată. Mi-am dat seama că fata îl plăcea, dar atât. Nu aveam nicio certitudine în nicio direcție și nu am nici până în ziua de azi. Dacă l-aș fi întrebat, ar fi însemnat să-i mărturisesc ce am făcut. Mai mult ca sigur că ar fi fost sfârșitul relației noastre. Care, de altfel, oricum s-a terminat, dar din alte motive.

I-am spart cauciucurile de la mașină. Pe toate patru.

CATINCA ROMAN, 40 DE ANI

Se întâmpla acum vreo opt ani. Nici măcar nu este așa de departe povestea… Eram la mine acasă cu doi prieteni care mă consolau, pe genul ăla „nenorocitul, cum a putut?… ” Eu eram furioasă de nedescris, iar ei încercau să mă facă să râd cu tot felul de scenarii despre ce i-aș putea face. Åži mi-a trecut, așa, pe la urechi… „să-i spargem roțile de la mașină”… Dintr-o dată totul mi s-a părut foarte coerent.

Åžtiam că l-ar enerva foarte tare să nu poată pleca în secunda în care ieșea din casă… și aia a fost prima rază de lumină. Le-am spus prietenilor mei „hai să o facem!”. A fost foarte amuzant. Era noapte, ne-am îmbrăcat în negru din cap până în picioare și am plecat undeva într-un cartier periferic al Bucureștiului. Era ca într-un film. Am stat după colțul blocului minute în șir și i-am privit balconul.

Ne era teamă să nu ne vadă, o prostie, de altfel, că el stătea la etajul șapte, oricum nu avea cum să ne vadă. Apoi am ieșit pe rând. Unul stătea de șase… I-am înfipt cutter-ul în primul cauciuc; până la capăt… Åži acum mi-aduc aminte ce sunet a scos. M-a răcorit. Am vrut neapărat să-l mai aud o dată. Åži încă o dată. Până i le-am spart pe toate patru. A fost cea mai mare ușurare, iar când mă gândeam ce față o să facă…

Mi-era, în sfârșit, bine. Nu a aflat niciodată cine a făcut asta. Mi-a povestit peste un timp, așa, cu o voce amară, că și-a găsit mașina pe butuci, dar eu nu am zis nimic. Dacă m-ar fi întrebat, i-aș fi spus. Dar cred că i-a fost rușine să formuleze. Ei, bine, da! Eu ți-am spart cauciucurile.

I-am aruncat cheia într-un canal

IOANA IRIMIA, 27 DE ANI

Locuiam împreună. Era seară, ploua și m-am întors după umbrelă. Înăuntru era lumină, locuiam la parter și din stradă am văzut pe geam o tipă blondă și un pic cam bătrâioară care îmi studia lucrurile din cameră. M-am uitat la ea cinci minute cum se joacă cu căluțul meu de lemn. Eram șocată și intrigată.

Recunoșteam personajul. O văzusem destul de des într-un bar în care mergeam împreună. Nu știam cum să reacționez. În final, m-am hotărât să intru. Am descuiat ușa cu mâna tremurândă și am intrat în cameră, unde am văzut o figură blondă lividă care ar fi vrut să intre în pământ. Nici nu m-am uitat la ea. Am auzit dușul curgând și lucrurile mi-au fost destul de clare. Am luat din dulap un prosop și m-am îndreptat spre baie.

Ușa era închisă. Am deschis-o și i-am aruncat din hol prosopul. Fără să spun nimic, i-am făcut semn să plece. A ieșit din baie, s-a îmbrăcat în timp eu fumam nervoasă o țigară în bucătărie și au plecat împreună. Am început să-mi strâng foarte calmă lucrurile. La un moment dat, m-am oprit și am dat telefon să chem ajutoare. Trebuia să vină cineva să mă ia cu mașina. Toate bagajele erau gata, adunate pe hol.

M-am uitat în urmă să nu fi uitat ceva. Atunci mi-au picat ochii pe cheile lui uitate pe noptieră. Le-am luat. Am ieșit pe ușă fără să privesc în urmă, mi-am aruncat bagajele în mașină și, înainte de a trânti portiera, i-am aruncat cheile într-un canal.


Articole asemanatoare
Gelozia. De la sentiment nevinovat la factor daunator
Gelozia si incapacitatea de a trai clipa
Un tanar fotbalist roman – crima oribila de Sarbatori
Gelos ca sotia face un copil cu alt barbat, VIOREL LIS a batut-o pe OANA in mijlocul strazii!

Loading...

Comenteaza acest articol

Cel mai ridicol lucru pe care l-ai făcut din gelozie

by admin   4 min
0