Home > Agenda > Cel mai sexy bărbat în viață va face spectacol la butoane la Coachella

Cel mai sexy bărbat în viață va face spectacol la butoane la Coachella

Idris Elba

Idris Elba a fost desemnat anul trecut cel mai sexy bărbat în viaţă, de către revista People. Idris Elba este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood dar și unul dintre cei mai talentați DJ din lume. Așa este, starul britanic este DJ și muzician.

Actorul, nominalizat de 4 ori la Globurile de Aur, nu doar că știe să joace în filme, dar e un adevărat magician al butoanelor.

În luna aprilie, DJ Big Driis A.K.A Idris Elba va mixa muzică la Festivalul de muzică Coachella din California. Nu e deloc străin de astfel de festivaluri. În 2015, actorul a cântat la clapane la Festivalul de muzică Glastonbury din Marea Britanie. Au mai avut apariții în fața publicului din Spania și Dubai.

Idris Elba face pe D-ul de mai mulți ani, binențeles, când nu e prins într-un proiect actoricesc, însă de puțin timp a aflat lumea că are și acest talent de mixa muzică electronică.

De altfel, vedeta își ține la curent fanii de pe social media cu activitatea sa de DJ.

De anul acest, îl vom putea urmări pe Idris Elba într-un serial pe Netflix – Turn up Charlie – unde joacă rolul unui DJ ratat care vrea să-și relanseze cariera, având grijă totodată de neastâmpărata fiică de 11 ani a prietenului său superstar.

Articole asemanatoare
Coachella
Festivalul Coachella, anulat anul acesta
coronavirus
Ce staruri s-au infectat cu coronavirus
idris elba
Actorul Idris Elba a anunțat că are coronavirus
Coachella
Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, amânat din cauza epidemiei de coronavirus

Cel mai sexy bărbat în viață va face spectacol la butoane la Coachella

by Andreea Damian   1 min
1