Home > Slider > Cel mai sincer interviu: cum s-a îndrăgostit Melania de Donald Trump, acum 20 de ani

Cel mai sincer interviu: cum s-a îndrăgostit Melania de Donald Trump, acum 20 de ani

melania trump

Melania Trump a oferit un interviu postului de televiziune american Fox news în care a făcut mai multe dezvăluiri importante despre căsnicia și trecutul ei. Prima Doamnă a Americii a fost sinceră cu reporterul, căruia i-a povestit că a existat o chimie fantastică între ea și Trump, chimie care există și astăzi.

Fostul model, în vârstă de 48 de ani, și-a amintit de începuturile carierei sale, dar și despre cum l-a cunoscut pe Donald Trump și cum a ajuns să se căsătorească cu el, deși era o diferență de 24 de ani. „După ce am terminat studiile, m-am apucat de modelling și am trăit la Milano și Paris înainte de a mă muta la New York în 1996. Și apoi, cariera – îmi iubeam cariera, am rămas în New York și iată-ne acum tot aici”, a mărturisit Melania Trump pentru postul de televiziune american.

Tot la New York, Melania l-a cunoscut pe Donald Trump. „Când ne-am cunoscut, în 1998, am simțit o puternică atracție unul pentru celălalt, așa că am început să ne întâlnim și ne-am întâlnit mult timp înainte de a ne căsători, apoi ne-am căsătorit și am făcut un copil, dar am fost atrași unul de altul încă din prima zi”, și-a amintit aceasta.

Melania și Donald Trump s-au logodit în aprilie 2004 și s-au căsătorit la 22 ianuarie 2005 la biserica episcopală Bethesda-by-the-Sea, de pe insula Palm Beach din Florida. Cei doi au un fiu, Barron, născut în 2006.

Articole asemanatoare
Donald Trump
Legătura neștiută dintre Donald Trump și Pamela Anderson
Trump
Cum își cheltuiește familia Trump miliardele de dolari
Melania Trump
Melania Trump la 50 de ani: cum a devenit un fashion icon
meghan markle
Surpriză de proporţii. Meghan Markle va da viaţă celui de al doilea copil

Cel mai sincer interviu: cum s-a îndrăgostit Melania de Donald Trump, acum 20 de ani

by Andreea Damian   1 min
1