Home > Lifestyle > culinar tabu > Cel mai tare MENIU de REVELION

Cel mai tare MENIU de REVELION

ANTREURI -piftie de șorici cu vișine și sos de hrean -piftie de curcan -pasta de jumări și ceapă roșie pe pâine de casă -alioli cu piper roz -rulouri de limbă cu caise și smochine -furnicuțe pe băț (măsline fara sâmburi glasate) -chifteluțe de cartofi în stil chilian, cu cepe mici caramelizate -ciuperci umplute cu ouă de prepeliță -bărcuțe cu cremă de brânză cu nuci -andive umplute cu salată de vinete cu rodie -chifteluțe de pește cu ierburi de gust

PÂINICI -selecția brutarului îndrăgostit – chifle, baghete și batoane cu semințe, măsline, usturoi dulce, mălai și alte mixuri inedite

SALATE -salată Misticanza cu valeriană -salată de rucola cu sos de căpșuni -salată de calamari, fasole roșie și portocale -baby spinach cu mix de nuci prăjite -salată de murături de casă -salată de legume a la russe

SUPE/CREME -cremă de legume cu semințe prăjite -supă de usturoi cu migdale și fidea cu trufe – bouillabaisse de dimineață – Marseilleza reinterpretată

FELURI PRINCIPALE -curcan umplut cu fructe și foie gras artizanal -sărmaluțe după rețeta lui Păstorel (fierte de două ori: în zeamă de varză și în vin dulce) -minipaella cu fructe de mare -frigărui de mici în sos de miere și muștar de Dijon -polenta burger (hamburger pe felii de mămăliguță) -cartofi Hasselback cu felii subțiri de slăninuță fiartă în vin -pulpă de porc coaptă la foc mic timp de 6 ore, ticluită opțional cu dulceață de cireșe și ardei iuți -frites de țelină prăjiți fără ulei în jet de aer fierbinte -pește cu ierburi în stil provensal, gătit la cuptor

DESERTURI/POST-GUST -platou de brânzeturi și nuci exotice stropite cu glaze de balsamico -tăvițe cu fructe în ciocolată -rulada de clătite cu brânză dulce și cremă de lămâie -plăcinte cu brânza și stafide de Samos vs. înghețată de fructe de pădure -pere în vin -bezele cu răvașe -boabe de struguri ritualice

TORT “Continentele Gustului”

BAUTURI: o suită impresionantă de vinuri de top (majoritatea cotate la minimum 90 de puncte de către specialiști), nelipsind branduri celebre precum: Rotschild, Guigal, Salentein, Pol Roger, Dievole, Vina Mar, Georges Duboeuf, Missiones de Rengo, Maison Champy, Paul Mas, Araldica, Rimapere, Wild Rock, Oxford Landing ș.a.

…Plus o selecție unică de șampanie franțuzească, cava catalană, cognac și armagnac, rom caraibian, whisky scoțian, grappa, calvados și cidru brut de Normandie, vinars românesc, afinată și vișinată, țuică și palincă. Din barul deschis nu vor lipsi nici cocktailurile, cafeaua cu nucșoară, sucurile fresh de fructe și legume ori apele minerale de calitate!

 


Comenteaza acest articol

Cel mai tare MENIU de REVELION

by realitatea   2 min
0