Tabu
Image default
FASHION

Cele 3 culori la modă pe care să le adopți în această toamnă

Ne luăm rămas bun de la roz și ultraviolet strălucitor care au fost hituri în ultimele luni. Back to school evidențiază 3 culori noi de care în curând nu te vei putea lipsi.

În noul sezon, nu vom mai vedea galbenul iluminator care a fost atât de popular în 2021, nici movul care măgulește tenul, nici măcar rozul strălucitor care a măturat în masă străzile în ultimele luni. Noul sezon care vine pare hotărât să ne facă să (re)purtăm culori pe care le aveam până atunci oarecum neglijate. Între roșul foarte femme fatale, albastrul azur mai puțin strălucitor și maroul mai tomnatic, iată 3 culori cu care va trebui să reînvățăm să jonglam. Și cine spune culori noi spune și instrucțiuni noi.

Roșu

Între roz în stil Barbiecore, încă foarte prezent în colecțiile toamnă-iarna 2022-2023, și roșu coral, care s-a impus de-a lungul timpului ca culoare de bază în garderoba femeilor, roșul real încearcă o nouă descoperire. Și de data aceasta ar putea fi cea potrivită. Simbol al pasiunii, tentației și curajului, roșul este o culoare puternică care dă caracter tuturor lucrurilor pe care le atinge. Pentru a evita latura sa imediat foarte sexy, evită materialele care nu ar face decât să-i întărească efectele: deci fără piele roșie sau latex roșu (cu excepția cazului în care cauți în mod deliberat să atragi atenția).

Poartă costum cu pantaloni foarte roșii pentru a reveni la birou! Nimic nu este mai eficient decât o rochie roșie în stil „decupată” pentru a-ți fermeca „întâlnirea”!

Maro

Este revenirea triumfală a maroului în toate formele sale. Această culoare a sezonului ar putea fi noul negru, așa cum o dorește formula de fiecare dată când o culoare închisă și intensă iese în prim-plan. În urma ei, este o avalanșă de nuanțe, una mai gurmandă decât alta, care probabil ne va invada și dulapurile, deoarece invadase podiumurile Săptămânii Modei. E simplu: toamna 2022 arată ca un mare meniu de deserturi: cafea, caramel, ciocolată, moka, castaniu!

O nuanțe de culori care pur și simplu se amestecă pentru a obține un aspect ultra-elegant. Purtați pantaloni ciocolatii cu talie înaltă, adăugați o cămașă imprimată pe un fundal de cappuccino și o pereche de pantofi cu toc maro și sunteți gata să vă întoarceți la muncă!

De asemenea, să știți că nuanțele maro fac minuni cu alb (sau mai bine, crem), negru și albastru.

Albastru azuriu

V-am fi putut spune despre verdele iarbă și verdele pădure, două nuanțe încă foarte prezente în colecțiile back-to-school. Dar, potrivit podiumurilor, albastrul azur ar trebui să fure spectacolul. Mult mai putin pastelat decât ați putea crede, luminează silueta fără să fie prea observat. Pe scurt, este cea mai ușor culoare consensuală de adoptat atunci când vreți să evitați aspectul total black sau total denim!

Pentru un look cool la începutul sezonului, tot ce trebuie să faceți este să combinați blugi la modă și un hanorac supradimensionat albastru azur înfipt în talia pantalonilor. O pereche de pantofi sport albi și un rucsac extra și acesta este un aspect pur de întoarcere la școală.

ARTICOLE SIMILARE

Pe 20 iunie, Cireșarii Vintage Show

realitatea

Louis Vuitton, monograme personalizate

realitatea

Pantofii lui MIHAI ALBU pe locul 4 in topul celor mai urate incaltari din lume!

JANINA LA PARIS FASHION WEEK!

realitatea

Ce apariție! Regina Letizia a Spaniei, superbă într-o rochie florală

Andreea Damian

Street fashion: Slivia

realitatea

Scrie un comentariu