Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Cele 3 FETE din Constanta lasate sa arda de vii in restaurant

cantareata dansatoareLa doar 24 de ani, Mihaela Tucă era o dansatoare orientală extrem de apreciată în lumea artistică din Constanţa, dar şi din Bucureş t i . Din adolescenţă, fata din Mangalia a luptat pentru a se face remarcată, iar acum începuse să se bucure de succes. Cu un an mai tânără, prietena ei Nicoleta Vasiliţeanu i s-a alăturat şi împreună ţineau spectacole incendiare în fiecare vineri şi sâmbătă în restaurantul libanez din Constanţa.

Îşi schimbau ţinutele la vestiar

Sâmbătă seara, lor li s-au alăturat şi cântăreaţa Nicoleta Cengher, o tânără de 22 de ani, cunoscută în lumea artistică de pe Litoral, şi Nicoleta Buirencu (19 ani), o studentă în anul I la Ştiinţe Economice, care nu şi-a uitat niciodată pasiunea pentru dans din copilărie.

Puţin după ora 21.00, Mihaela şi Nicoleta Vasiliţeanu şi-au început primul număr, iar timp de aproape o oră au dansat dumnezeieşte pentru zecile de persoane adunate. Nicoleta Cengher, cea care le acompania, şi-a încheiat cântecul de lebădă puţin după ora 22.00, când, fericite, au urcat toate trei la etaj, unde se afla vestiarul.

Cele trei fete se schimbau, în timp ce colega lor mai nouă Nicoleta Buirencu le-a înlocuit în restaurant şi întreţinea atmosfera. În timp ce tinerele îşi potriveau ţinutele de dans pe care chiar Mihaela le făcea cu mâna ei, restaurantul, dar şi un bar şi un cazinou aflate în aceeaşi clădire au fost cuprinse de un fum gros şi înecăcios.

Ca la un semn, clienţii şi angajaţii s-au îngrămădit spre ieşire, fiecare vrând să îşi salveze viaţa fără să se uite înapoi la cei rămaşi.

Aşa se face că pompierii alertaţi au fost cei care au scos-o din flăcări pe dansatoarea Nicoleta Buirencu, care se află acum în stare gravă la Spitalul de Arşi din Bucureşti, iar abia de la ea au aflat că alte trei fete sunt prinse în capcana focului.

Din primele informaţii, se pare că nimeni nu şi-a amintit că Mihaela Tucă, Nicoleta Vasiliţeanu şi Nicoleta Cengher sunt încă în vestiar. Probabil, când fetele au simţit fumul şi au încercat să iasă, parterul clădirii era deja cuprins de flăcări, astfel că au rămas la etaj în speranţa că se va întoarce după ele cineva.

Salvarea lor nu a mai venit însă. După mai bine de trei ore, când flăcările au fost stinse, pompierii au găsit cele trei cadavre la parter, după ce etajul se prăbuşise.

În prezent, autorităţile locale au deschis mai multe anchete pentru a afla cine se face responsabil pentru această tragedie, iar din informaţii neoficiale se pare că patronii restaurantului vor avea de dat multe explicaţii pentru că nu respectau normele de siguranţă, iar angajaţii lor nu aveau acte.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/cutremurator-dansatoarele-de-la-constanta-au-fost-lasate-sa-arda-de-vii-in-vestiar-1008896#ixzz2yAwfiowm

ARTICOLE SIMILARE

DANA NICOLAESCU: Misterul paltonului alb de la incinerare! De ce nu s-au respectat TRADITIILE ORTODOXE?

MALVINA in rochie de mireasa! Se marita curand! AFLA cu cine!

Husa pentru telefon din piele artificială reacţionează la ciupit și mângâiat

Andreea Damian

Love Disfigure, campania care încurajează persoanele cu defecte fizice

Andreea Damian

Îți faci un selfie lângă vulcan? Eşti arestat

Andreea Damian

Cum a ajuns „Mica sirenă” să promoveze masculinitatea toxică

Andreea Damian

Scrie un comentariu