Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Cele 3 zodii care vor avea parte de tot norocul înainte de Crăciun

Doar trei zodii se vor bucura de noroc pe toate planurile înainte de Crăciun. Sunt șanse mari să li se îndeplinească toate visurile.

Taur

Înainte de sărbători, acești nativi vor avea parte de vești bune pe toate planurile. Se vor bucura de noroc și inspirație în carieră și au șansa să facă progrese mari dacă muncesc în continuare la fel de mult. Primesc propuneri interesante în plan profesional și pot obține colaborări care să le aducă sume mari de bani. Lucrurile vor merge bine și în plan amoros pentru Tauri. Vor întâlni o persoană cu care sunt pe aceeași lungime de undă sau sau vor începe o relație cu cineva pe care deja îl cunosc de ceva timp.

Balanță

Și Balanțele sunt vizate de astre înainte de Crăciun. Se bucură de momente fericite mai ales în plan personal. Încep o relație care le va aduce împlinire, iar persoana de lângă ei s-ar putea să fie jumătatea lor, cu care vor fi împreună mult timp. Dorințele lor au șanse mari de a deveni realitate și vor acționa ca să le îndeplinească. Au succes și în plan profesional. Primesc o promovare la actualul loc de muncă sau încep un job în alt domeniu. Vor culege roadele muncii și vor fi răsplătiți așa cum se cuvine.

Săgetător

Săgetătorii vor da lovitura chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Au colaborări de succes, dar și proiecte individuale care le aduc aprecieri și câștiguri financiare. Fac eforturi mari pentru a fi în top, iar acest lucru nu trece neobservat. Urmează vești bune și în plan personal. Cei care au o relație vor face pasul următor cu persoana iubită, poate se vor logodi. Astrele au vești bune și pentru nativii singuri. Aceștia vor întâlni, în sfârșit, persoana potrivită pentru ei, într-un context total neașteptat.

ARTICOLE SIMILARE

Mărturisire ŞOCANTĂ: M-am culcat cu 10.000 de bărbaţi

SCUFITA ROSIE, versiune noua! JORDAN CARVER “interpreteaza” noua SCUFITA ROSIE

realitatea

Anul Nou Chinezesc | Ce rezervă anul Tigrului fiecărei zodii în parte

Andreea Damian

6 reguli care îți protejează relația și jobul atunci atunci când te vezi cu un coleg de muncă

Andreea Damian

Cele 20 de complimente preferate ale femeilor

realitatea

TOP 10 Scene de sex live in filme artistice

realitatea

Scrie un comentariu