Tabu
Image default
FASHION Slider

Cele 4 tendințe majore ale modei pentru primăvara anului 2021

O mică adiere de prospețime în garderoba noastră! Descoperiți piesele și aspectele pe care să pariați pentru a fi în tendințe în această primăvară 2021.

Am reperat tendințele modei pentru sezonul primăvară-vară 2021 pe podiumurile săptămânii modei. Dacă multe tendințe au explodat odată cu închiderea din cauza epidemiei Covid-19, cum ar fi pantalonii de trening sau chiar rochia cu glugă, ultra-confortabilă pentru a rămâne acasă, nu trebuie să ne uităm nici stilul și cu atât mai puțin aspectul nostru de stradă!

Deși iarna încă nu se lasă plecată, e momentul să începem să ne gândim serios la ținute de primăvară și la mai multe ținute de vară. Stylight, o platformă internațională globală de cercetare dedicată produselor de modă, frumusețe și design, care a observat comportamentul de cumpărare al celor 120 de milioane de utilizatori ai săi din ultimele luni arată că vom spune ADIO treningurilor și piese mult prea comode și vom adoptat haine și accesoriile pline de prospețime. Descoperiți cele 4 tendințe majore care apar în această primăvară 2021.

Tendința „Folk boho”

Departe de tendințele modei din anii 2000 pe care le vedem pretutindeni (și care reînfloresc datorită Gen Z în special!), primăvara aceasta marchează și revenirea îmbrăcămintei boeme sau boho-chic, explică Stylight. Jachetele cu aspect folcloric și imprimeurile sunt în special căutate de utilizatori (o creștere cu 62% a clicurilor pe aceste piese). Eșarfe de mătase se confruntă, de asemenea, cu un val uriaș de interes, care poate fi purtată înfășurată în jurul capului sau al gâtului. În cele din urmă, pantalonii de mătase largi și lejeri, cu talie înaltă, revin și ei, iar asta ne place!

Tendința „Baby chic”

Rozul și albastrul par să fie printre cele mai căutate culori în ultima perioadă pe Google (+ 30% și + 47% mai multe căutări comparativ cu anul precedent) și acest lucru înseamnă că una dintre cele mai mari tendințe de modă ale momentului este pur și simplu „Baby Chic”, adaugă Stylight. Tendința a adus în lumea adulților toate hainele care sunt de obicei găsite în dulapurile pentru copii, și anume cardigane din bumbac croșetat (+ 614% din clicuri), pălării croșetate multicolore (+ 82% din clicuri), fără a uita de bluzele în roz sau albastru deschis (+ 102% din clicuri).

Tendința „nautică”

În această primăvară, vom vedea o proliferare de rochii cu dungi șic, atât lungi cât și scurte, fluide sau chiar strânse pe corp. Pantalonii scurți cu talia înaltă sunt, de asemenea, la mare căutare. Piesa centrală a acestei tendințe de versiune nautică, care a crescut cu 88% în special în căutările Google, este bluza de mătase.

Tendința „old school”

Foarte vizibilă pe Tiktok, interesul pentru stilul „școlăriță” a crescut cu 62% pe Google în ultimele luni. Bluzele în stilul lui Britney Spears, de exemplu, au fost extrem de căutate, la fel și jachete de rugby (+ 129% față de anul trecut).

ARTICOLE SIMILARE

Drew Barrymore în Nylon de august

realitatea

Covid-19: acest simptom particular ar indica o imunitate „prea puternică”

Andreea Damian

Adelina Pestrițu, prima apariție online după ce a anunțat că are coronavirus

Tabu Tabu

Haine-vintage.ro la V for Vintage pe 11 aprilie

realitatea

Ocean Cleanup a colectat pentru prima dată deșeuri din plastic în Oceanul Pacific

Andreea Damian

Cristina Joia, prima poză fără mască, după operaţiile suferite la nas. Se mândrește cu cicatricea ei

Andreea Damian

Scrie un comentariu