Tabu
BEAUTYSlider

Cele 7 obiceiuri din cauza cărora faci riduri în jurul gurii

Multe persoane sunt obsedate de combaterea semnelor îmbătrânirii, dar buzele sunt deseori ignorate. Pierderea volumului și ridurile din jurul gurii sunt unele dintre primele semne de îmbătrânire. Dr. Rekha Tailor, un specialist de top în domeniul cosmeticii non-chirurgicale cu sediul în Surrey (Marea Britanie), a împărtășit cele opt obieciuri zilnice care pot produce ridurile din jurul gurii dar și îmbătrânirea buzelor. Unele nu sunt ușor de evitat, e adevărat, dar putem încerca să le reducem frecvența dacă vrem să avem buze frumoase cu aspect tânăr.

 ii buzele țuguiate

Acest obicei e destul de popular în rândul femeilor, mai ales în rândul amatoarelor de selfie. Țuguiatul buzelor poate avea, în timp, un efect dăunător asupra pielii din jurul buzelor și ar trebui evitat.

Bei lichide cu paiul

În ciuda faptului că este modalitatea preferată pentru multe femei de a-și consuma băuturile pentru a evita transferul de ruj pe pahar, mișcarea repetitivă de a sorbi printr-un pai suprasolicită buzele. Un sfat pentru a evita transferul de ruj pe paharul de băut este să udați zona în care puneți gura.

Deshidratarea

Buzele noastre sunt o reflectare directă a sănătății celulelor țesuturilor noastre. Când aceste celule sunt sănătoase, buzele noastre sunt voluptuoase. Cu toate acestea, atunci când ne deshidratăm, buzele noastre devin uscate, încrețite, și apoi se crapă.

Te bronzezi

Expunerea la soare este unul dintre cei mai frecvenți declanșatori ai leziunilor, care la rândul lor au ca rezultat cicatrizarea și deteriorarea buzelor – făcându-le să pară mai bătrâne decât sunt. Așadar, când ieșiți afară nu uita de factorul de protecție pentru buze.

Fumezi

Fumatul produce radicali liberi în organism care contribuie la îmbătrânirea prematură. De asemenea, este probabil ca mișcarea repetitivă de a trage dintr-o țigară să contribuie la ridurile din jurul buzelor. Renunțarea la fumat este soluția ideală pentru a preveni apariția lor.

Îți muști buzele

Mulți oameni își mușcă sau își mestecă buzele – uneori din plictiseală, alteori din cauza nervilor sau din obișnuință. Este important să pui punct acestui obicei, deoarece poți produce leziuni la nivelul buzelor care poate duce la creșterea  anormală a celulelor epiteliale.

Zâmbești prea des

Când îți folosești repetitiv mușchii faciali pentru a zâmbi, treptat vei observa riduri care apar de-a lungul buzelor.

ARTICOLE SIMILARE

Colecția Caron-Luxury Pret-a- Porter

realitatea

Cel mai bun sport pentru a scăpa de celulită

Andreea Damian

Dovada ca nu exista femei urate! Oricine poate arata ca un SUPERMODEL

realitatea

Regele Charles al III-lea lansează primul său parfum

Andreea Damian

George Burcea, gest surprinzător după ce Viviana Sposub a anunțat despărțirea

Andreea Damian

Alina Ceuşan se mută din România. De ce a cerut ajutorul fanilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu