Home > beauty > Cele 7 obiceiuri din cauza cărora faci riduri în jurul gurii

Cele 7 obiceiuri din cauza cărora faci riduri în jurul gurii

riduri în jurul gurii

Multe persoane sunt obsedate de combaterea semnelor îmbătrânirii, dar buzele sunt deseori ignorate. Pierderea volumului și ridurile din jurul gurii sunt unele dintre primele semne de îmbătrânire. Dr. Rekha Tailor, un specialist de top în domeniul cosmeticii non-chirurgicale cu sediul în Surrey (Marea Britanie), a împărtășit cele opt obieciuri zilnice care pot produce ridurile din jurul gurii dar și îmbătrânirea buzelor. Unele nu sunt ușor de evitat, e adevărat, dar putem încerca să le reducem frecvența dacă vrem să avem buze frumoase cu aspect tânăr.

 ii buzele țuguiate

Acest obicei e destul de popular în rândul femeilor, mai ales în rândul amatoarelor de selfie. Țuguiatul buzelor poate avea, în timp, un efect dăunător asupra pielii din jurul buzelor și ar trebui evitat.

Bei lichide cu paiul

În ciuda faptului că este modalitatea preferată pentru multe femei de a-și consuma băuturile pentru a evita transferul de ruj pe pahar, mișcarea repetitivă de a sorbi printr-un pai suprasolicită buzele. Un sfat pentru a evita transferul de ruj pe paharul de băut este să udați zona în care puneți gura.

Deshidratarea

Buzele noastre sunt o reflectare directă a sănătății celulelor țesuturilor noastre. Când aceste celule sunt sănătoase, buzele noastre sunt voluptuoase. Cu toate acestea, atunci când ne deshidratăm, buzele noastre devin uscate, încrețite, și apoi se crapă.

Te bronzezi

Expunerea la soare este unul dintre cei mai frecvenți declanșatori ai leziunilor, care la rândul lor au ca rezultat cicatrizarea și deteriorarea buzelor – făcându-le să pară mai bătrâne decât sunt. Așadar, când ieșiți afară nu uita de factorul de protecție pentru buze.

Fumezi

Fumatul produce radicali liberi în organism care contribuie la îmbătrânirea prematură. De asemenea, este probabil ca mișcarea repetitivă de a trage dintr-o țigară să contribuie la ridurile din jurul buzelor. Renunțarea la fumat este soluția ideală pentru a preveni apariția lor.

Îți muști buzele

Mulți oameni își mușcă sau își mestecă buzele – uneori din plictiseală, alteori din cauza nervilor sau din obișnuință. Este important să pui punct acestui obicei, deoarece poți produce leziuni la nivelul buzelor care poate duce la creșterea  anormală a celulelor epiteliale.

Zâmbești prea des

Când îți folosești repetitiv mușchii faciali pentru a zâmbi, treptat vei observa riduri care apar de-a lungul buzelor.

Articole asemanatoare
buze
Ghidul anti-îmbătrânire pentru buze
crema
Crema cu efect imediat care reduce ridurile fine din jurul gurii
buze
Metoda periculoasă pentru mărirea buzelor la care apelează tinerele
riduri
Secrete antiîmbătrânire pe care dermatologii le împărtășesc doar prietenilor

Comenteaza acest articol

Cele 7 obiceiuri din cauza cărora faci riduri în jurul gurii

by Andreea Damian   1 min
0