Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Cele 8 lucruri pe care milenarii ar trebui să le facă în 2019

Pentru mulți, milenarii reprezintă generația neînțeleasă de societate. Generația Y, cum i se mai spune, este plină de tineri care doresc să schimbe ceva. De la crearea de tehnologie inovatoare la lupta pentru egalitate, acest grup de tineri adulți vrea să facă multe. Și de vreme ce milenarii au făcut cu siguranță lucruri impresionante de-a lungul anilor, cum ar fi consumul a 159,6 milioane de cutii de vin în 2015, un nou an înseamnă noi oportunități.

Generația Milennials are alte priorități  și adesea este văzută ca o generaţie „pierdută”! Tinerii mileniali sunt mult mai deprimaţi decât cei din generaţia X, generaţia anterioară din care fac parte părinţii lor. Dar, în acelaşi timp, ei sunt mult mai siguri pe ei.

Milenarii au demonstrat o putere mare de adaptabilitate de-a lungul schimbărilor survenite în timp. Ei au crescut într-o perioadă în care tehnologia a înregistrat un boom important, îmbrăţişând fiecare noutate apărută. Dar tocmai aceste inovație a înrăutățit relațiile interumane. Judecând după acţiunile lor, tinerii de astăzi sunt mult mai egoişti decât generaţiile trecute. Iar pentru a îndrepta lucrurile, ei trebuie să țină cont de câteva aspecte importante.

Iată o listă cu opt lucruri pe care toți milenarii ar trebui să le facă în 2019 sau, cel puțin, să le ia în considerare.

Să reducă timpul petrecut pe gadgeturi

Nu este un secret faptul că milenarii trăiesc și respiră pentru și prin telefoanele lor. La urma urmei, au crescut cu tehnologia. Însă, n-ar strica o pauză de la lumea digitală. Limitarea timpului petrecut în online zilnic îi poate ajuta să fie mai fericiți și mai puțin stresați.

Să-și pună finanțele în ordine

Realizarea bugetului poate fi dificilă la orice vârstă, dar pentru milenari este de-a dreptul cruntă. Fiind cheltuitori din fire, aceștia nu prea dispun de un sistem financiar propriu.

Potrivit studiilor, până la finalul deceniului milenarii vor reprezenta principala forță de consum din Europa. Cu toate acestea, sunt văzuți ca fiind cea mai economă, ponderată și „ieftină” generație. De ce? Pentru că amână căsătoria, casa, mașina, lucruri considerate esențiale pentru cei mai în vârstă.

Să călătorească mai des 

Mulți tineri din generația Y preferă să lenevească acasă sau în spatele ecranelor, dar ei trebuie să știe că e important să călătorească acum cât sunt capabili s-o facă, fizic.

Să învețe ceva nou 

Ei trebuie să continue să învețe. Nu contează ce, pictură, box, schi. Aceste practici îi ajută să iasă din zona lor de confort.

Să facă voluntariat 

Voluntariatul este o modalitate excelentă de a face o schimbare și de a investi timp în ceva care contează cu adevărat.

Să își facă prieteni noi

Reali, nu virtuali! Da, este ușor să te împrietenești cu cineva, mai ales cu ajutorul rețelelor de socializare. Dar ar trebui să vă faceți timp și pentru viața voastră personală. Nu e nevoie de telefon pentru a vă face noi prieteni și de a crea relații. Ieșiți din zona de confort și legați noi prietenii la un club de carte, de călătorii, etc.

Să cumpere o casă

Contrar credințelor, milenarii își cumpără case. De fapt, ei rămân cel mai mare grup care își achiziționează o locuință.

Să-și înfrunte propriile frici

Toată lumea are o fobie. Unii se tem de păianjeni, alții de înălțimi sau… angajamente. Dar nu trebuie să lăsați aceste temeri să vă controloze viața. Mai degrabă vorbiți despre ele și înfruntați-le decât să vă lăsați conduși de ele.

 

Stabilirea de obiective face anul mai ușor! 2019 poate fi un an grozav dacă ții cont de ele!  

ARTICOLE SIMILARE

Cum sa te pregatesti perfect pentru Craciun

realitatea

Bogații bolnavi de cancer au șanse mai mari de supraviețuire decât cei săraci

realitatea

A murit o actriţă din “Betty cea urâtă”!

Gadgeturi de sezon de la Accessorwise

realitatea

Reciclarea ajunge, în sfârșit, și în sectorul modei de lux

Andreea Damian

Marie Kondo e autoarea unui potop de donații de haine pe care nimeni nu le vrea

realitatea

Scrie un comentariu