Tabu
Image default
FASHIONSlider

Cele 8 tendințe de vară de care suntem deja obsedate

Tendinţe noi şi-au făcut apariţia în prezentările de modă primăvară-vară 2020. Deși mai e ceva timp până vine căldura, trebuie să știi din timp tedințele de vară.

Iată ce trebuie să știi pentru a fi la modă în vara aceasta!

Geanta midi  

De la mânerele din anii ’90 până la gențile de umăr din anii ’70, geanta midi a revenit. Acestea nu sunt gențile minuscule ale sezonului trecut – ele oferă utilitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ținute cu spatele gol

Vara, cum cresc temperaturile, cresc, implicit și ținutele cele mai sexy cu putință. Iar cele mai purtate piese vestimentare sunt hainele cu spatele gol. Dacă te încântă ideea și ai vrea și tu să încerci un astfel de look, iată câteva haine de efect, cu spatele decupat sau gol!

 

 

 

 

 

 

 

 

Șapcă

Șapca de baseball devine detaliul cel mai elegant pe care trebuie să-l avem, obligatoriu în 2020. Șepcile aparțin tărâmului casual, cel mai bine funcționând într-o abordare de genul: blugi, treninguri, cămăşi supradimensionate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volănașe și mâneci bufante

Stiliștii sunt de părere că în 2020 mânecile bufante vor fi mai purtate ca niciodată. Și cu cât sunt mai mari, cu atât efectul este mai impresionant.

La baza fustelor sau a rochiilor, la guler, la mâneci, volane sî fie. La fel ca în cazul mânecilor bufante, important este să dea un pic de volum ținutei, iar în cazul acesta, și mai multă feminitate. Practic, se întorc anii ’80.

 

 

 

 

 

 

 

Franjurile western

Anul 2020 reprezintă anul comeback-urilor în fashion. Este cazul și cazul stilului western, care a apărut odată cu primii cowboy americani și care și-a făcut simțită din nou prezența în anii ‘70, mai ales cu jachete cu franjuri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bandana

Unul dintre cele mai importante accesorii ale acestei veri sunt bandanele. Sunt convinsă că fiecare dintre voi are cel puțin o bandană acasă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minijupul

Vorbeam mai sus de comeback-uri în modă. Ei bine, influențele anilor ’90 se văd și în aspectelor fustelor, pentru că minijupul a revenit. Se poartă modelele simple, asortate cu un blazer elegant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ochelari de soare în nuanțe deschise

Modul de a purta ochelarii de soare acum este cu o nuanță subtilă, dar interesantă – de la maro deschis și portocale până la verde și albastru pe rame de metal sau plastic.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 10 iunie!

realitatea

Alimentația în timpul postului

Andreea Damian

De ce modul în care îți speli părul îți afectează stilul

Andreea Damian

George R.R. Martin se simte presat de serialul Games of Thrones de la HBO și de fani

realitatea

Statuia lui Marilyn Monroe stârnește controverse: stă lângă biserică într-o poziție vulgară

Andreea Damian

E posibil s-o vedem pe Meghan Markle într-un film cu supereroi!

Andreea Damian

Scrie un comentariu