Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cele cinci minciuni ale Prințului Harry și Meghan Markle din trailerul documentarului lor

Au rămas fără poze ducii de Sussex? În timp ce el pretinde că dezvăluie „adevărul”, cuplul a strecurat, în trailerul documentarului lor Netflix, cinci cadre care nu au nicio legătură cu ei.

Programul Netflix despre Prințul Harry și Meghan Markle nu s-a terminat de enervat familia regală și pe fanii acesteia. Chiar înainte de difuzarea sa (programată pentru 8 decembrie), documentarul Harry & Meghan, regizat de Liz Garbus, a stârnit furia internauților din cauza deturnării imaginilor apărute în cele două trailere lansate pe 1 decembrie și 5 decembrie.

O fotografie de la premiera unui film Harry Potter

Prima minciună se referă la prima versiune a trailerului. O imagine cu paparazzi, care se presupune că îi fotografia pe duci, a fost făcută la premiera din iulie 2011 a ultimelor aventuri Harry Potter din Londra. Cu cinci ani înainte ca cei doi să se întâlnească. Această nouă dezvăluire a fost făcută de The Sun pe 4 decembrie.

Prin urmare, acești paparazzi nu au în vizor cuplul – departe de asta. Toți au fost îndreptați către aceeași țintă: actorii din seria Harry Potter. În plus, această fotografie a unei mulțimi de fotografi este prima imagine care apare pe site-ul agenției de fotografii Alamy când cauți „paparazzi”. Pe măsură ce imaginea apare pe ecran, prințul Harry spune: „A trebuit să fac tot ce puteam pentru a-mi proteja familia”.

Ingrid Seward susține că această fotografie falsă îi slăbește punctul de vedere al prințului Harry.

Harry la brațul… fostei sale iubite

Asta nu este tot: cel puțin o a doua imagine deturnată din contextul său și-ar fi găsit loc în documentarul Harry & Meghan. Specialistul în limbajul corpului Jesús Enrique Rosas a remarcat că o fotografie decupată cu Prințul Harry încercând să-i alunge pe paparazzi nu este din timpul relației cu Meghan. Pe întreaga fotografie, este de fapt fosta lui iubită, Chelsy Davy, cu care a fost într-o relație din 2004 până în 2011. „Nu își pot găsi propriile fotografii cu paparazzi urmărindu-i?”, a întrebat un utilizator de Twitter. Alții au deplâns „disperarea” soților Sussex, forțați să se bazeze pe manipularea în acest fel a vechilor clișee.

Jurnaliştii aşteaptă… O personalitate de teleralitate

În cel de-al doilea trailer, mai substanțial decât primul, trei extrase sunt deturnate din contextul lor, a analizat The Sun într-un articol din 5 decembrie. După cum spune Ducele de Sussex (făcând o aluzie clară la soarta tragică a mamei sale): „Am fost îngrozit. Nu am vrut ca istoria să se repete”, este, de fapt, o fotografie a jurnaliştilor care îl aşteaptă pe modelul Katie Price.

O fotografie autorizată care trece drept fotografie furată

Într-o fotografie, cuplul sugerează că sunt fotografiați împotriva voinței lor, așa cum au spus martorii pentru The Sun că fotograful a avut într-adevăr acces oficial la eveniment. Imaginea vine de la o vizită la regretatul Arhiepiscop Desmond Tutu din Cape Town în 2019.

Nu cuplul este vânat de paparazzi

Chiar înainte de fotografia în care Meghan Markle apare în lacrimi, o secvență rapidă arată fotografi urmărind o mașină. Pasagerul? Fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen, dezvăluie același tabloid britanic. În această fotografie făcută în mai 2019, acesta din urmă este transferat într-o închisoare federală, unde a fost condamnat să execute o pedeapsă de trei ani pentru mită.

ARTICOLE SIMILARE

Fiica actorului Jackie Chan s-a căsătorit cu o femeie

Andreea Damian

Prințul Harry a dat lovitura. Ar putea câștiga milioane de dolari

Andreea Damian

Foarte bogată în grăsimi, extrem de populară și totuși, care e problema cu dieta keto

realitatea

Prima reacție a Andreei Bălan după despărțirea de Tiberiu Argint

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow s-a căsătorit în secret cu scenaristul Brad Falchuk

Andreea Damian

Reese Witherspoon primește sfaturi de make-up de la fiica sa

Andreea Damian

Scrie un comentariu