Home > Fashion > Cele mai bine imbracate surori pe 2011

Cele mai bine imbracate surori pe 2011

Mary-Kate si Ashley Olsen au fost desemnate castigatoarele “Best Dressed Woman in 2011” de catre revista Vogue. Acestea au iesit pe locul 1 in Top 10 cele mai bine imbracate surori ale anului 2011.

Desi au un stil foarte diferit, Mary-Kate si Ashley Olsen se completeaza de minune atunci cand sunt vazute impreuna la diferite evenimente mondene. Mary-Kate are un stil mai mult boho shic, pe langa Ashley care se afiseaza mereu ca o adevarata lady. Ele au fost luate de catre revista Vogue ca un duo de succes al modei vazute mereu la prezentari de moda si fiind in pas cu tendintele. Fetele sunt urmarite inca de mici si evolutia lor in lumea modei este una remarcabila, lansand chiar si o marca propie (The Row) si colaborand cu diferite brand-uri cunoscute.

Surorile Olsen au detronat chiar si casa regala anul acesta, Kate Middleton si sora sa Pipa aflandu-se pe un loc nu foarte onorabil din cele 10. Surorile Olsen au fost urmate de Dakota Fanning si sora sa (proaspata actrita Elle Fanning), in clasament aflandu-se si Beyonce impreuna cu Solange Knowles.

Oricum, alegerea facuta de cei de la Vogue a fost foarte buna din punctul meu de vedere schimbarea de-a lungul anilor fiind chiar remarcabila.

Text de Sorana Nedelea

Articole asemanatoare
Anna Wintour
Anna Wintour: sfârșitul „fetei rele”
vogue
Revista Vogue Italia reacționează la criza coronavirusului cu o copertă complet albă
Meghan Markle
Meghan Markle a înregistrat un record fantastic
Vogue
Declarație de sustenabilitate: Vogue Italia a înlocuit modelele de pe coperta din ianuarie cu ilustrații

Comenteaza acest articol

Cele mai bine imbracate surori pe 2011

by realitatea   1 min
0