Tabu
Image default
lifestyle

Cele mai bogate femei în topul Discovery Channel

Josie Ho, 32 de ani, actriță, cântăreață și model, este fiica lui Stanley Ho, al 12-lea din topul celor mai bogați oameni din regiunea Asia-Pacific. Dornică să iasă din umbra tatălui său, Ho a devenit cântăreață, model și actriță, fiind recent nominalizată la Festivalul de Film de la Veneția pentru rolul său din filmul „Exiled“.


Kathleen Windridge, din Liverpool a emigrat în SUA în adolescență, această fostă asistentă medicală de psihiatrie a intrat în afaceri cu soțul său de atunci, înființând compania Windridge Yachts. Acum deține o insulă în Bahamas și are propria flotă de vase de lux, unde organizează petreceri private pentru diverși clienți, de la mari corporații la mari vedete precum Donald Trump sau Gloria Estefan.


Maha Al Ghunaim, manager de fond născută în Kuweit. Maha a crescut fără să ducă lipsă de nimic, dar talentul său la matematică a făcut-o să se afirme pe cont propriu și să devină ea însăși extrem de bogată. Descrisă de revista americană „Forbes“ drept una dintre „Cele mai importante 50 de femei arabe“, ea a fost prima femeie care a înființat o bancă de investiții în Orientul Mijlociu, având acum 14 filiale în întreaga lume.

 

Cele mai bogate femei din România

 

Camelia și Corina Voiculescu au o avere de aproape un miliard de dolari în urma donației primite de la tatăl lor Dan Voiculescu care a împărțit în mod egal averea între cele două.

 

Anca Vlad a înființat și deține 95% din acțiunile grupului Fildas, averea ei este estimată la 120 de milioane de dolari.

 

 Camelia Åžucu este acționară a grupului Mobexpert și are o avere de 60 de milioane de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Gerard Butler cu mâna pe fundul lui Jennifer Aniston

realitatea

Diana Krall la Sala Palatului

realitatea

Lindab, paradoxul suedez

realitatea

Ghici cine se distrează în St. Tropez

realitatea

Tom Cruise, îngrijorat din cauza fiului său

realitatea

RECICLETA – persoane în dificultate colecteaza hârtie cu Cargo-biciclete!

Scrie un comentariu