Tabu
lifestyle

Cele mai bune aplicații gay pentru telefon

Site-urile de dating au părăsit ecranele computerelor pentru a deveni instrumente utile la purtător. Mereu conectate (au un timeout care depășește 24 ore), aplicațiile dezvoltate de site-urile de dating permit utilizatorilor să fie mereu online și vizibili celorlalți membri ai comunităților. Serviciile oferite de aplicațiile PlanetRomeo (gayromeo.com) sau Gaydar (gaydar.co.uk) adaugă funcționalități noi celor prezente pe site, iar notificările instant de tip push aduc mereu în prim plan pe ecranele telefoanelor ultimele mesaje, vizite, ‘calificative’ și invitații din partea grupurilor și cluburilor. Aplicația Gaydar este gratuită, iar cea de la PlanetRomeo este cu o taxă unică, aceasta permițând accesul și la versiunile ulterioare ale aplicației.

 

Grindr duce mai departe dezideratul site-urilor de dating incluzând în criteriile sale de căutare geolocația: dacă în cazul celorlalte aplicații locația este cea declarată de utilizator, pe Grindr, ‘gaydarul’ funcționează ca la carte: opțiunile aplicației permit utilizatorilor să fie alertați de prezența membrilor în același cartier, sau chiar același club și restaurant. Definiției precise a geolocației i se alătură un sistem prietenos de comunicare, fără cont, detaliile personale și galeriile foto fiind opționale, fără a limita posibilitățile de comunicare.

 

Tot pentru hățișul lumii de dating există și BlackBook, o agendă personalizată, în care pot fi importate contacte existente în agenda telefonului sau din contul de Facebook și pot fi adăugate contacte noi, abia cunoscute. Detalii referitoare la preferințe, locul și data întâlnirii și chiar și alergii , precum și poze instant ale noilor cunoscuți sunt adăugate foarte ușor în aplicație, astfel reducând situațiile jenante în care nu îți amintești de o persoană.

 

Site-urile de divertisment și travel nu se lasă nici ele mai prejos. Gaycities este o aplicație foarte populară, care pe lângă pagini aurii (și gay) ale locațiilor de interes din orașele înscrise, permite adăugarea de evenimente publice și private, menține la zi un calendar de evenimente și dă sfaturi referitoare la regulile sau legile aplicabile în fiecare local sau oraș. Opțiuni similare sunt oferite de PinkMaps. Ambele aplicații sunt gratuite.

 

Nici site-urile de știri nu au rămas insensibile la era comunicării ubicue și în timp real. Edge Gay News Reader compilează știrile importante pentru comunitățile gay din diverse categorii (politică, activism, ecologie, divertisment etc.) și le transmit într-un timeline actualizat în timp real pe ecranele telefoanelor. Aceeași contemporaneitate cu ce se întâmplă în lumea gay o oferă și My Gay Agenda, care pe lângă filtrarea evenimentelor locale și internaționale, le permite utilizatorilor să adauge propriile evenimente și să comemoreze momente importante ale activismului gay și aniversările personalităților gay. Atât Edge Gay News Reader cât și My Gay Agenda sunt oferite gratuit utilizatorilor.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Lopez a rămas fără fund

realitatea

O regina a frumusetii, data afara pentru ca s-a nascut baiat

realitatea

Limonada lui Iulian

realitatea

Kanye West: “Eu sunt Regele Popului, acum că Michael a murit!”

realitatea

Angelina Jolie, scena lesbi

realitatea

Amenzi de 80.000 de lei pentru televiziunile care au umilit-o pe Ioana Tufaru

Scrie un comentariu