Home > Sex-Relatii > Cele mai ciudate legi sexuale de pe mapamond

Cele mai ciudate legi sexuale de pe mapamond

În lungul şi în latul lumii există legi sexuale care mai de care mai ciudate. Mic exerciţiu de imaginaţie – gândiţi-vă ce a făcut ca o lege care interzice ca o femeie să aibă posibilitatea de a-şi obliga soţul să se spele pe dinţi să fie instaurată.

În Bahrain un medic ginecolog de sex masculin are dreptul să examineze o femeie, dar nu îi poate privi direct organele genitale. Medicii folosesc oglinzi pentru examenul ginecologic.

În statul Santa Cruz din Bolivia un bărbat nu are dreptul să facă sex cu două femei care sunt mamă şi fiică în acelaşi timp.

La Tremonton, în Utah, dacă o femeie face sex într-o ambulanţă poate fi arestată, iar fotografia sa apare în  ziarele locale. Nu acelaşi lucru se întâmplă în cazul bărbaţilor.

La Alexandria, în statul american Minessota, un bărbat nu are voie să facă sex cu soţia dacă are respiraţia urât mirositoare. Este interzis mirosul de usturoi, ceapă şi sardine. Dacă femeia vrea, legea prevede ca bărbatul să fie obligat să se spele pe dinţi.

La Newscastele, în Wyoming, este interis sexul la supermarket, în faţa congelatorului cu carne.

În Uganda este interzisă muzica erotică. Cum nu există însă un playlist, probabil mulţi oameni încalcă legea.

Guvernul australian interzice apariţia în reviste a femeilor cu sânii prea mici. Dacă nu au cel puţin cupă A, femeile par nişte copiliţe şi stârnesc poftele pedofililor, consideră autorităţile australiene.


Comenteaza acest articol

Cele mai ciudate legi sexuale de pe mapamond

by realitatea   1 min
1