Home > Sex-Relatii > Cele mai ciudate linii erotice din lume

Cele mai ciudate linii erotice din lume

01. Åžtiți ce sunt macrophilia și microphilia? Atunci când te înebunesc de cap și te excită profund lucrurile foarte mari sau lucrurile foarte mici. Adică Turnul Eiffel te face să îți pierzi mințile pe culmile orgasmului. Ei bine, unii au fetishul ăsta legat de femei. Adică le plac femeile foarte mari sau cele foarte mici. În Statele Unite există o astfel de linie erotică unde, dacă suni, vei sta la o vorbă murdară cu femei care pretind că sunt gigantice sau colibrice! Oare astea mici cum țin telefonul?

02. Sună-mă! Sunt fierbinte și octogenară. "Granny Phone Sex" (adică telefonul erotic cu bunici) le permite celor înnebuniți după femei mult mai în vârstă să-și îndeplinească visurile erotice. La telefon îți poate răspunde chiar bunica ta care poate ascunde niște cuvinte murdare sub imaginea ei de bunică cuminte. Așa că mai bine nu întrebăm care e numele ei real.

03. Eu, unul, de așa ceva n-am mai auzit! Există O linie erotică cu femei care umflă baloane. Åži cică există destui domni cărora le place să audă la telefon cum se umflă balonul și cum, apoi, este legat la capăt ca să nu iasă aerul.

04. Linia erotică cu "vânturi". Nu voi da foarte multe detalii pentru că vă puteți da și singuri seama despre ce este vorba. Aici important este să ai un telefon cu un sonor impecabil.

05. Linia erotică "Sex in The City". Imaginea site-ului este o individă pe care o cheamă Sarah Jesse și care ar trebui să aducă cu Sarah Jessica Parker. Dar cum bărbaților nu le place aproape deloc respctivul serial, e greu de crezut că vreunul va suna aici.

06. Bărbații cărora le plac canadiencele au noroc. Există o linie erotică pentru astfel de iubitori. Mesajul liniei este simplu: "Sună la 1(800)… și vorbește murdar cu una dintre fetele obraznice ale Canadei care sunt chiar la ele acasă!". Probabil, ele nu pot fi obraznice și în altă parte.

07. Eu n-am mai pomenit așa ceva, dar pomenesc acum! Åži bărbații excitați de strănut au șansa de a-și auzi visul erotic cu urechea! Pentru că există "Linia erotică cu strănuturi". Noroc cu toate porcinele și aviarele din ultima vreme.

08. Treaba asta e cam bolnavă și nici nu voi scrie prea mult despre ea. Avem și linie erotică pentru cei cărora le plac femeile cu diverse membre amputate. Urât!

INFORMAÅ¢IE BONUS.
Când s-a deschis în India prima linie erotică, aceasta a fost închisă la scurt timp pentru că bărbații sunau atât de mult și plăteau facturi enorme încât nu le mai rămâneau banii necesari să-și întrețină familiile.


Articole asemanatoare
Harta sexului pe Pământ / Cifre de neinchipuit!!!
TOP 10 fetișuri ciudate
10 practici sexuale aproape necunoscute
Drew Barrymore nu suportă sexul la telefon

Loading...

Comenteaza acest articol

Cele mai ciudate linii erotice din lume

by admin   2 min
0