Home > Fără categorie > Cele mai ciudate nume de copii de vedete

Cele mai ciudate nume de copii de vedete

Având în vedere că soţii Beckham şi-au botezat fetiţa Harper Seven (adică Harper Şapte), e cazul să ne amintim că ea nu e singurul copil cu nume dubios din lumea showbizului. Înaintea lui Şapte, mulţi alţi copii au fost botezaţi cu nume care de care mai închipuite.

Chris Martin şi Gwyneth Paltrow şi-au botezat fiica cu numele Apple (măr) pentru că li s-a părut că sună foarte drăguţ. Sigur la fel i se pare şi ei când se recomandă la şcoală. Cel de-al doilea copil al cuplului este Moses (Moise).

Şi Madonna a optat pentru un nume religios pentru fiica ei Lourdes. Inspiraţia? O mânăstire/loc sacru din Franţa. Ciudat în condiţiile în care regina muzicii pop nu e chiar o sfântă.

Victoria Beckham nu e singura membră Spice Girls care alege nume ciudate pentru copii. Gerri Halliwell şi-a botezat fetiţa Bluebell Madonna (Clopot Albastru Madonna). Gerri a mărturisit că la baza inspiraţiei pentru alegerea nunelui este o floare foarte, dar foarte rară.

Bruce Willis şi Demi Moore şi-au botezat copiii Scout, Rumer şi Tallulah. Nu cred că mai e nevoie de vreun comentariu.

Bono şi-a botezat fiica cu numele unui oraş: Memphis.

Spike Lee a ales numele Satchel pentru fiica lui, fiind un mare fan al jucătorului de baseball Satchel Paige. Paige a murit, iar acum Satchel se traduce prin “poşetă pentru bărbaţi”.

Sylvester Stallone ar putea fi campion la nume penibile. Pe fiul lui îl cheamă Sage Moonblood. Adică Salvie Sânge de Lună. Amerindienii sunt sigur invidioşi.

Forest Whitaker are patru copii: Autumn, Sonnet, True şi Ocean. Pe româneşte Toamna, Sonet, Adevărat şi Ocean. Adevărat e preferatul meu.

Nici Angelina Jolie nu duce lipsă de imaginaţie atunci când vine vorba de numele copiilor ei. Şi slavă Domnului a avut ce boteza: Zahara, Knox, Shiloh, Pax şi Maddox. Mai era unul parcă…

Will Smith şi Jada Pinkett şi-au botezat fetiţa cu numele de Willow Camille Reign. Un fel de Domnia Sa Salcia Camelia. Trebuie să îi spunem La Mulţi Ani de Florii.


Comenteaza acest articol

Cele mai ciudate nume de copii de vedete

by realitatea   1 min
0