Tabu
Image default
lifestyle

Cele mai cool accesorii din licitatia caritabila Tabu

Laura Cosoi, vedeta unui pictorial incendiar inspirat de Kill Bill al lui Quentin Tarantino, in numarul de film din noiembrie 2008, a donat, pentru licitatia caritabila Tabu, o bratara gingasa din aur, cu valoare sentimentala foarte mare. Bratara vine insotita de un gand bun si o felicitare de la Laura.

Nicoleta Luciu, vedeta copertei de film de anul acesta, a daruit un inel din aur cu o poveste deosebita: este cadoul facut de sora ei, Iuliana, in momentul deschiderii primei ei afaceri (un magazin de bijuterii). Nicoleta a insistat ca viitorul proprietar al inelului sa aiba si o scrisoare de la ea – o poveste frumoasa despre insemnatatea pe care a avut-o acest inel pentru ea.

Silvia Serban, proprietara magazinului Idelier(care a gazduit in martie Oscar Party Tabu) si unul dintre cei mai fascinanti designeri din Romania, ne-a daruit, printre altele, un plic ingenios dupa care se vor da in vant fashionistele.

Ovidiu Buta, cea mai avizata voce a fashionului romanesc, care a onorat de fiecare data orice propunere Tabu, oricat de indrazneata ar fi fost (precum cea din numarul de muzica din 2008, cand s-a transformat pentru o zi in Matthew Bellamy, vocalul trupei Muse), a donat pentru licitatia Tabu un obiect creat de o indrazneata: un etui Viviene Westwood.

Ileana Badiu, vedeta copertei Tabu din mai 2008, precum si a unui interviu cu garda jos despre ce inseamna frumusetea cand esti insarcinata si ai trecut bine de 30 de ani, in primavara acestui an, ne-a daruit o bijuterie valoroasa: un colier din aur cu perle.

Magazinul Mengotti, una dintre sursele inepuizabile pentru fashionistele din Bucuresti, a donat o pereche de superbe sandale Prada despre care putem spune, cu mana pe inima, ca nu te vor face de rusine la vara. Acelasi model de sandale a fost purtat de actrita Alexandra Murarus in fotografia cu care a debutat in Tabu, evident, la rubrica “Debut”.

Ana Popescu, secretarul general de redactie Tabu, a donat o pereche de cercei cu marcasite care nu sunt doar frumosi si delicati, ci si norocosi. Ana ne-a marturisit ca spera ca cerceii care au scos-o din necazuri sa fie la fel de norocosi si pentru persoana pentru care organizam licitatia, dar si pentru cea care va ajunge sa ii poarte.

Andreea Berecleanu, vedeta pictorialului Tabu de coperta din iunie 2008, inspirat de filmele lui Pedro Almodovar, ne-a daruit un colier minunat din argint, o bijuterie unicat.

ARTICOLE SIMILARE

Alex Gâlmeanu expune la Toulouse

realitatea

Ernest s-a casatorit si vrea copii

Răduleasca i-ar da ÎN CAP CU TIGAIA lui Bahmu: “Arză-o-ar focu!”

Unul dintre cei mai mari autori americani, Philip Roth, a murit în vârstă de 85 de ani.

realitatea

Cum arată Roxana Ionescu fără strop de machiaj

SEX Video cu RIHANNA!

realitatea

Scrie un comentariu