Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cele mai de neuitat costume de Halloween pentru vedete din toate timpurile

Halloween este din nou aici, ceea ce înseamnă că celebritățile sunt gata să impresioneze cu costumele lor elaborate. Deși petrecerile pentru această ocazie au fost în mare parte oprite anul trecut din cauza pandemiei COVID-19, fanii sunt nerăbdători să vadă ce costume poartă celebritățile lor preferate.

Unele vedete și-au scos deja cele mai bune costume la petreceri, inclusiv la petrecerea de săptămâna trecută organizată de Doja Cat, cu tematică submarină, sau pur și simplu le-au arătat pe Instagram pentru fanii lor.

Doja Cat s-a îmbrăcat în prințesa Kida din filmul de animație Disney din 2001 „Atlantis: The Lost Empire”, în timp ce lui Winnie Harlow și Karrueche Tran nu le-a fost frică să-și arate pielea în rochii cu tematică marină. Billie Eilish și-a făcut și ea apariția, purtând un costum de homar.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Doja Cat (@dojacat)

 

Cuplul proaspăt logodit Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au îmbrăcat în Sid Vicious și Nancy Spungen, un cuplu notoriu cu o tragică poveste de dragoste la Hollywood.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Din păcate, anul acesta, unele dintre cele mai mari sărbători nu au loc. Supermodelul Heidi Klum , supranumit „Regina Halloweenului”, nu va organiza celebra ei petrecere anuală de Halloween în acest an. Klum și-a anulat, de asemenea, planurile pentru o petrecere în 2020. „Cu tot ce se întâmplă în lume în acest moment, simt că este încă prea devreme să mă simt bine la o petrecere”, a spus ea pentru TooFab.

Heidi Klum este cunoscută pentru costumele ei exagerate. Unele dintre cele mai memorabile au fost Fiona din „Shrek”, Jessica Rabbit, vârcolacul din videoclipul piesei „Thriller” al lui Michael Jackson și chiar ea (însoțită de câteva clone).

Răsfoiți galeria de mai jos pentru a vedea unele dintre cele mai emblematice costume de Halloween purtate de celebrități de-a lungul anilor.

ARTICOLE SIMILARE

Fost director Paramount: Netflix a cucerit studiourile. Hollywood este irelevant acum

Andreea Damian

Lora se întoarce acasă în România într-o zi specială

Tabu Tabu

N-ai să crezi cum umblă Delia cu bicicleta prin parcuri

Tabu Tabu

S-a inventat pilula contraceptivă care trebuie luată doar o dată pe lună

Andreea Damian

Afla care sunt cele mai asteptate filme care vor aparea in 2017

realitatea

Sfaturi (simple) pentru a evita certurile politice de la masa de Crăciun și Revelion

realitatea

Scrie un comentariu