Home > Lifestyle > Cele mai DURE CRITICI primite de Pro TV, pentru emisiunea Vocea României: “Să-i ÎMPUȘTE cineva!”

Cele mai DURE CRITICI primite de Pro TV, pentru emisiunea Vocea României: “Să-i ÎMPUȘTE cineva!”

Desi sunt alese aproape intotdeauna de stilisti renumiti, tinutele purtate, duminica, de vedetele Pro TV in timpul emisiunii “Vocea Romaniei” nu au fost pe placul tuturor. Razvan Ciobanu a criticat dur aparitiile mai multor artisti si prezentatori ai televiziunii.

“Ma uit la Vocea Romaniei si parca vad un spectacol de circ. Prost. Loredana are o rochie cum nu am mai vazut de muuuuulta vreme. Ba nu, cum nu am mai vazut vreodata. Dintr-un tul ieftin, mizerabil si strident. Cu niste cercei din plastic, manufacturati (parca) de un copil oligofren, de la grupa mica”, a scris Razvan Ciobanu pe Facebook. Si Nicoleta Luciu a fost luata in vizor si comparata cu un clovn sau un personaj de desen animat.

“Bartos (Pavel Bartos – n.red.) cu un sacou incropit din gunoi, cu 3 sau 5 revere…cica este o inovatie spectaculoasa, in capul tampitului care si l-a imaginat. Horia Brenciu parca-i un magnet ce a adunat toate tablele de la metrou. Imi aminteste de un film romanesc, prost, ‘medalia de onoare’. Concurentii sunt si ei vai steluta lor norocoasa, dar palesc oricum in comparatie cu ororile de le poarta ‘juratii'”, a continuat designerul. Razvan Ciobanu a precizat ca accesoriile vedetelor Pro Tv pareau achizitionate din magazine de suveniruri ieftine. El a adaugat ca se ofera voluntar sa “ii ajute” pe cei mai sus enumerati, dar cu o conditie. “Singura conditie este sa constientizeze vreunul dintre ei ca sunt cu mult sub limita oricarui simt estetic si ca imaginea lor este cam la fel de importanta ca si prestatia. Si sa impuste cineva stilistii trustului, sa nu ne mai chinuie retina. Altfel, risca niste procese pentru poluare vizuala”, a incheiat designerul. Singurul care a scapat de criticile designerului a fost Marius Moga, despre care Ciobanu spune ca este cel care “scapa turma”.

Articole asemanatoare
TABU a avut dreptate! Cum a castigat TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei
David Bisbal vine la Vocea Romaniei
Am aflat: CINE va castiga “Vocea Romaniei”! E o mare surpriza!
Deznodamant trist la Vocea Romaniei: Ivana Farc / Totul despre relatia ei cu Tudor Chirila

Loading...

1 Response

Comenteaza acest articol

Cele mai DURE CRITICI primite de Pro TV, pentru emisiunea Vocea României: “Să-i ÎMPUȘTE cineva!”

by   1 min
1